【Játékvonat】Chuggington Pöfögő Pete – Old Pete (01020 hu)

【Játékvonat】Chuggington Pöfögő Pete - Old Pete (01020 hu)

【Játékvonat】Chuggington Old Pete

Pöfögő Pete – Öreg fekete gőzmozdony, aki több mint 100 éve dolgozik a pályaudvaron. Visszatérő geg a sorozatban, hogy képtelen megjegyezni a három vononc nevét, mindig csak a kezdőbetűjüket tudja (pl. Wilsont egyszer Watsonnak hívta)

A Chuggington színes, brit: angol televíziós 3D-s számítógépes animációs sorozat. Angliában 2008. szeptember 22-étől a BBC Two tűzte műsorra. Magyarországon a Minimax vetítette, a TV2 sugározta, és a Super TV2 adta le.

A történet egy képzelt városban, Chuggingtonban játszódik. A történet főszereplői a “vononcok”, vagyis Brúnó, Wilson és Koko (később csatlakozik hozzájuk Piper, Hoot és Toot). A három tanonc általában fontos és újszerű feladatokat kap, aminek köszönhetően nagy kalandba keverednek.

Tomica World : Takara TOMY Plarail タカラトミー プラレール

Like our Facebook page at : https://www.facebook.com/takaratomyvideo

o’yinchoq poezdi,खिलौना रेलगाड़ी,ਟੌਇਲ ਟ੍ਰੇਨ,খেলনা ট্রেন,பொம்மை ரயில்,zabawkowy pociąg,قطار اسباب بازی،,รถไฟของเล่น,tàu hỏa đồ chơi,لعبة القطار,የመጫወቻ ባቡር,цацачны цягнік,బొమ్మ రైలు,trem de brinquedo,tren de juguete,wasan motsa jiki,ကစားစရာရထား,игрушечный поезд,tren lodër,رانديڪن جي سکيا,խաղալիք գնացք,oyuncaq qatar,jostailuzko trena,igrački voz,dulaan nga tren,njanji yamoto,tren de xoguetes,τρενάκι,
ટોય ટ્રેન,ಆಟಿಕೆ ರೈಲು,ойыншық пойызы,оюнчук поезд,കളിപ്പാട്ടം ട്രെയിൻ,टॉय ट्रेन,leksakståg,צאַצקע באַן

#chuggington #toytrain #kidsvideo #toys #Spielzeug #brinquedo #Juguete #Speelgoed #Jouet #Giocattolo #ของเล่น #Đồchơi #Игрушка #おもちゃ #Mainan צעצוע# 玩具 #Hračka #Játék #Іграшка #trackmaster #プラレール #plarail #Legetøj #Žaislas #Тоглоом #Igračka #Играчка #Παιχνίδι #장난감 #играчка #mänguasi #leikfang #оюнчук #rotaļlieta #играчка #ġugarell #leketøy #ਖਿਡੌਣਾ #играчка #leksak #பொம்மை #బొమ్మ