Tue. Jul 16th, 2024
10 FURCSA PÁRKAPCSOLAT ✔ Aminek A Létezését NEM FOGOD ELHINNI! [LEGJOBB]

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
10 FURCSA PÁRKAPCSOLAT ✔ Aminek A Létezését NEM FOGOD ELHINNI! [LEGJOBB]

Az emberek társas lények és ebből kifolyólag mindenki keresi a párját. nyilván azt mindenki saját maga dönti el, hogy kivel éli le az életét, de néhány esetben egy egy pár a külső szemlélőknek egy rendkívül furcsa, vagy elgondolkodtató látvány nyújthat. A mai videóban látható emberek már megtalálták a legmegfelelőbb partnert számukra, akik pont ugyanannyira szokatlanok, mint a párjuk. Azoktól az emberektől kezdve, akik nem elég magasak, hogy felüljenek egy hullámvasútra egészen addig a férfiig, aki egy virtuális karakterrel házasodott össze lesz itt minden, szóval ne menjetek sehova, ugyanis a mai videóban elhoztam nektek a világ 10 legfurcsább párját, akik szokatlan párkapcsolatban élnek.

anton es china bell
Nos ennek a párnak a láttán minden bizonnyal legtöbb ember késztetést érezne arra , hogy megforduljon utánuk, hogy még egy utolsó pillantást vethessenek rájuk.
Anton kraft egy kisember aki egészen pontosan 130 centiméter magas.
Az lehetséges hogy anton nem egy magas ember, de az biztos, hogy rendkívül erős, amit annak köszönhet, hogy élete nagy részében súlyokat emelt.
Antont sokan csak a világ legerősebb kisembereként ismerik és a testfelépítéséből kiindulva valószínű, hogy a mérete ellenére simán képes lenne magasabb embereket is a földbe döngölni.

A hatalmas korkülömbség
csupán az a tény, hogy két ember hasonló korú nem jelenti azt, hogy ez a két ember egy tökéletes párt fog alkotni és rengeteg közös érdeklődési körrel rendelkeznek majd.
Ebből kifolyólag sokan úgy tartják, hogy ezek csak számok és nem jó ha ez alapján próbálják meg az emberek eldönteni, hogy megfelelőek lehetnek e egymás számára.
5, esetleg 10 év még elfogadható lehet, de ennél a párnál a korkülönbség olyan hatalmas, hogy talán ti sem fogjátok majd megérteni azt, hogy ez a két ember mit láthatott meg egymásban.

erika eiffel
Ha jártál már Párizsban, akkor biztos te is láttad már az Eiffel tornyot, ami nem meglepő, mivel ez a híres építmény rengeteg ember bakancslistáján szerepel. Rengeteg ember azonnal az Eiffel torony szerelmesévé válik, amint meglátja ezt a tornyot a világ egyik legromantikusabb városában.
Erika Eiffel azon emberek közé tartozott, amik imádták az Eiffel tornyot, de ez a nő egy kicsit magasabb színvonalra emelte ezt a vonzódást, amikor kijelentette hogy ő valóban szerelmes az Eiffel toronyba. mármint szó szerint őszinte és mély szerelmet érez iránta.

sal
A legtöbb férfi számára egy tökéletes nő az, aki gyönyörű, nem beszél túl sokat és mindig ott van, amikor szükség van rá.
Egy férfi, aki csak a sal 9000 néven ismert úgy gondolta, hogy megtalálta a számára tökéletes lányt, de van itt valami ami kicsit megnehezíti ezt a dologt.
A lány egy virtuális karakter volt egy love plus nevű nintendo ds játékból.
A legtöbb embernek eszébe sem jutna az, hogy érzéseket tápláljon egy virtuális karakter iránt, de ez a srác a játékban találhatón nene nevű karakterről azt állítja, hogy ő az élete szerelme.

Saneie Masilela

Ez a 9 éves iskolás fiú 2014 másodszor házasodott össze a 62 éves feleségével, hogy a dél afrikai hagyományok szerint az házasságuk hivatalos lehessen. Az első esküvő 2013-ban történt meg, amiről a falú lakói azt gondolták, hogy ez csak valami vicc és bíztak abban, hogy a második esküvő nem fog bekövetkezni és ez a házasság soha nem lehet hivatalos majd, de sajnos tévedtek.

liu ye
2007 januárjában egy 39 éves Kína férfi olyat tett, amire eddig még nem volt példa. liu ye konkrétan saját magával házasodott össze.
Az esküvő a guanzhou nevű községben volt megtartva liu családja és a megrökönyödött lakók szeme láttára.
A férfi az esküvőre egy életnagyságú papír bábúval érkezett, amin ő volt hagyományokhoz hű kínai női esküvői ruhába öltözve.

Amy wolfe
Amy 10 év alatt több, mint 3000-szer ült rá a szerelmére... mielőtt bármi rosszra gondolnál el kell hogy mondjam, hogy Amy egy rendkívül furcsa betegségben szenved, aminek a neve objektofília.
De mi is az az objektofília?
nos egész egyszerűen ezek az emberek tárgyak iránt éreznek érzelmi vonzódást pontosan olyat, mint amilyet egy átlagos ember egy másik ember iránt érez.
szerencsére amynek annyi esze volt, hogy nem a vécécsészébe szeretett bele, de a viccet félretéve nézzük meg, hogy akkor mibe is szerelmes amy.

Anna Swan és Martin van buren Bates
képzeld el milyen lehet annyira különbözni a többi embertől, hogy az egyetlen reményed egy párkapcsolatra csak az lehet, ha egy hozzád hasonló emberrel találkozol.
Nos anna swan és martin van buren bates életében pontosan ez volt a helyzet.
ennek a párnak mind két fele annyira hatalmasra nőtt, hogy az emberek úgy vélték, ha ők ketten összeházasodnak még az is lehet, hogy egy teljesen új óriási méretű faj fog kialakulni.

??

??

Related Post