10 GYAKORI FILMES JELENET ✔ Ami A VALÓSÁGBAN SOHA NEM KÖVETKEZHETNE BE! [LEGJOBB MAGYAR TOP 10]

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
10 GYAKORI FILMES JELENET ✔ Ami A VALÓSÁGBAN SOHA NEM KÖVETKEZHETNE BE!
▶IRATKOZZ FEL ITT▶▶▶https://goo.gl/JYlg92 ◀◀◀
▶MÉG TÖBB TOP 10 VIDEÓ ITT▶▶▶https://goo.gl/aWhb0c ◀◀◀

Talán nem mondok semmi újdonságot azzal a kijelentéssel, hogy a filmek és a valóság egyáltalán nem tükrözik egymást. Hollywood mindig is szeretett volna egy ferdített valóságot létrehozni és a úgy tűnik, hogy a legtöbb ember ezeknek be is veszi. Ez talán még elfogadható lenne, de sajnos történtek olyan esetek, ahol ember megpróbálták a filmes jeleneteket leutánozni a valóságban és ezek nem meglepő módon nem úgy sültek el, mint azt ezek az emberek várták.
A mozifilmek kőkemény ellentmondásba ütköznek a logikával, a fizikával, a tudománnyal és még ki tudja mi mindennel.
Hollywood nem foglalkozik azokkal az emberekkel, akik ezeket a filmes félrevezetéseket megcáfolják és továbbra is fojtatják a nép butítását, ezért a mai videóban 10 olyan filmes dolgot hoztam nektek, ami a valóságban egyszerűen lehetetlen lenne.

fegyverrel bombát robbantani
Nos senki sem tudja azt, hogy mikor is kezdődött ez az egész, de az biztos hogy azok a jelenetek, ahol egyetlen fegyverrel nagy távolságból képes valaki egy hatalmas üzemanyagtartályt, vagy bombát felrobbantani az akciófilmek elengedhetetlen részévé váltak.
Nos a filmek szerint a fegyvernek nem is kell modernek lennie ahhoz, hogy ez az egész bekövetkezzen, mivel a wonder women című filmben van egy jelenet, ahol steve trevor egy 1. világháborús fegyverrel rálő egy bombára, és ezzel kirobbant egy ajtót a helyéről.

forró láva
a vulkánok megcáfolhatatlanul lenyűgöző természeti jelenségek. Egy vulkánkitörés esetén nem csak a forró láva veheti el az emberek életét, de a rengeteg hamu és vegyi anyag is halálos lehet. A hollywoodi filmek imádják megjeleníteni a filmekben azt, hogy egy vulkán milyen veszélyes, de nem feltétlenül mutatják meg azt, hogy mi is történne valójában egy ilyen helyzetben.

A hatalmas tűzgolyók
ismét valami, ami egy elengedhetetlen rész a jól megszokott akciófilmeknek.
Egy hatalmas robbanás után a hősünknek versenyt kell futni egy alagútban, vagy egy folyosónak robbanás által keletkezett hatalmas tűzgolyóval. Természetesen a végkimenetel itt is mindig ugyanaz.

new york és a tsunami
Ha a lenyűgöző vizuális effektek szemszögéből közelítjük meg ezt a témát, akkor az a hatalmas hullám, ami teljes new york-ot maga alá temeti egy rendkívül meggyőző dolog lehet, csak annyi a bökkenő, hogy ez szintén teljes mértékben lehetetlen.
A deep impact című filmben egy hatalmas becsapódó meteor által keltett lökéshullám például olyan hullámokat hozott létre, ami nem csak new yorkot, hanem a teljes keleti partot belepte, pont úgy, mint ahogy azt a holnapután című filmben is látható volt.

Az ablakok
A hollywoodi filmekben furcsa módon az ablakok rendkívül könnyedén törnek. te hány olyan jelenetet láttál már, ahol a főhős könnyedén nekifutásból kiugrik egy ablakon egy épületből?
Valószínűleg rengeteget, csak ott kezdődik a probléma, hogy a valóságban ez sem menne ilyen egyszerűen. az tény, hogy vannak bizonyos ablakok, amiket nem nehéz betörni, de azok a felhőkarcolók, amiknek az ablakain keresztül a filmekben az emberek könnyedén kiugrálnak rendkívül strapabíró üvegekkel vannak felszerelve.

az elhagyatott autók
Az elhagyatott autókról tévhitet alkotó filmek között a leginkább félrevezető az a jurassic world, de lost című sorozatban is láthattuk már ezt a jelenetet. Szóval a szereplők egy hatalmas terepjáróra találnak, amit az idő vasfoga nagyjából 20 éven keresztül rágcsált. Néhány perccel később már csak annyit láthatunk, hogy az autót megjavították és az csodával határos módon elindul és szinte semmi baja.

a piráják
A mozifilmek imádják azt a tévhitet kelteni az emberekben, hogy ezeknek a halaknak csak éles fogaik és hatalmas gyomruk van, amik csak arra várnak, hogy felfalják az arra tévedő embereket.
Ezek az állatok a filmekben még a holttesteket is eltüntetik. a hullát a rossz fiúk egyszerűen bedobják egy pirájáktól hemzsegő tartályba és néhány másodperc alatt a halacskák felfalják a hulla minden egyes darabját.

folyékony nitrogén
Mi lehetne látványosabb annál, mint azt látni egy filmben, hogy a rossz fiú a folyékony nitrogén hatására törékenyre fagy.
Egy híres ilyen jelenet az a terminátor 2-ben volt látható, ahol egy hatalmas tartályból kiszivárgó folyékony nitrogén a t1000-t olyan szinten lefagyasztja, hogy az úgy törik darabokra, mintha csak üvegből lenne.

A tőzsde
az 1983-as szerepcsere című vígjáték tetőfoka eléggé összetett és nehéz lehet azoknak megérteni, akik nincsenek otthon a tőzsde világában, de azért ezt most megpróbálnám leegyszerűsítve elmesélni.