A láthatatlan rét – Egy kupac kufli (9. epizód)

Támogassa a Szoboszlói Bársonytalpúak Menedéke Alapítványt!
https://hungarianvelvetpaw.wixsite.com/hungarianvelvetpaws/hu

Egy reggelen Fityirc arra ébred, hogy nem csak kuflikupacuk tűnt el nyomtalanul, de az elhagyatott rét sincs sehol. Mindenhol csak nagy fehérséget lát! Mikor tanácstalanul elindul, belebotlik Pofánkába. Tanakodni kezdenek, hogy mi történhetett. Végül elhatározzák, hogy utánajárnak a rejtélynek. Útközben váratlanul megpillantják a fehérségben egy félelmetes bika körvonalait.

Nem is kifli, nem is kukac. Nem is bab, de nem is kavics. Kufli. Egy kufli sok mindenre hasonlít, és semmire sem. Pattog, mint egy gumilabda, pedig nem is az. Színes, mint egy nyalóka, pedig nem ehető. Van kicsi, van nagy. Van kövér és van sovány. Jönnek-mennek, sosem tudni, honnan hova. Zödön a legzöldebb. Pofánka a legpirosabb. Titusz a legsárgább. Hilda a leglilább. Valér a legkékebb. Bélabá a legbarnább. Fityirc meg a legszürkébb, mert annak is lennie kell valakinek.

Dániel András Egy kupac kufli című mesekönyve alapján készült animációs mesesorozat az 5-9 éves közönséget célozza meg, de kisebbeknek és nagyobbaknak is egyaránt garantált szórakozást ígér.

A rajzfilm a KEDD Animációs Stúdióban készült.
Író, rajzoló: Dániel András
Rendező: Jurik Kristóf, M. Tóth Géza
Narrátor: Scherer Péter
Zene és sound design: Alpár Balázs

A kuflik Facebook oldala: https://www.facebook.com/egykupackufli

Iratkozz fel csatornánkra, hogy mindig értesülj az új filmekről!
https://www.youtube.com/user/keddanimation?sub_confirmation=1 />
Még több rajzfilm:
https://www.youtube.com/user/keddanimation