Sun. Feb 25th, 2024
A legvéresebb orosz sorozatgyilkosok

Támogasd a munkánkat Patreonon: https://www.patreon.com/tizeslista

Sorozatgyilkosok nem csak Amerikában vannak annak ellenére, hogy ők a leghírhedtebbek és többnyire az ő történetükről készülnek filmek és sorozatok. A valóság az, hogy sajnos az egész világon élnek ilyen beteg emberek, akik a belső sötétségük kielégítésére mások életére törnek. Többek között az oroszoknál is rengeteg ilyen embert találunk.

A mai videóban ezért beszélgessünk a legvéresebb orosz sorozatgyilkosokról.

Instán is fent vagyunk: https://www.instagram.com/tizeslista/
Tízes lista Facebook: https://www.facebook.com/tizeslista/

0:00 Intro
0:37 Vasili Komaroff

Kezdjük a mai videót az egyik legelső orosz sorozatgyilkossal, Vasili Komaroffal, vagy másnéven Moszkva farkasával.

3:12 Andrij Csikatilo

Andrij Romanovics Csikatilo, vagyis a rosztovi rém talán az egyik leghírhedtebb orosz sorozatgyilkos, akitől a beszámíthatóság olyan messze volt, mint Makótól Jeruzsálem. A sorozatgyilkos az 1978 és 90 között tartó rémuralma alatt legalább 52 emberrel végzett.

6:26 Alekszandr Picsuskin

Alekszandr Jurjevics Picsuskin, a sakktáblás gyilkos, 48 ember életét vette el, bár a terve az volt, hogy 64-nél hagyja abba a borzalmakat. Ennek két oka volt: egyrészt egy sakktáblán 64 mező van és tetszett neki a párhuzam, másrészt így több áldozatot tudhatott volna magáénak, mint a példaképe, Andrij Csikatilo.

11:01 Mihail Popkov

Mihail Popkov, akit a vérfarkas és az Angarszki őrjöngő névvel is emlegetett a sajtó majdnem 20 éven át szedte áldozatait, akikkel kivétel nélkül brutálisan bánt el. A sorozatgyilkos viszont nagyon mélyen elrejtette a benne lakozó szörnyeteget és gyakorlatilag tökéletes kettős életet élt, amíg el nem kapták.

Források: https://pastebin.com/NxfDNGEP

Zene a videó alatt: https://audiojungle.net/item/stylish-lounge/24427610

Outro zene: Cold Funk - Funkorama by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/...)

#orosz #sorozatgyilkos #tízeslista

Related Post