▶IRATKOZZ FEL ITT▶▶▶ http://bit.ly/2HvH5Xq ◀◀◀
Egy találós kérdéssel kezdeném. Íngyötrő tornagyakorlat, kötöző anyag, amely különösen hasznos csomagfeladásnál és egészséges, finom táplálék. Mi lehet a közös bennük? Nos elárulom nem a tigrisbukfenc, nem is a madzag amiről beszélünk, hanem a spárga. Sokan úgy vélik, hogy a világot a szerelem mozgatja, a művészet édesíti meg -és azok az ételek teszik kellemessé, amelyeket öröm látni és élvezet elfogyasztani. A spárga szinte egyedülálló abban a tekintetben, hogy egy tökéletes táplálék minden jó tulajdonságával rendelkezik és a fáraók kora óta királyok és közemberek kedvence egyaránt.
Barta László gasztronómiai előadásainak irodalmi forrásjegyzéke:
Draveczky Balázs: Történetek terített asztalokról és környékükről
Draveczky Balázs: Újabb történetek terített asztalokról és környékükről
Váncsa István szakácskönyve
Magyar Elek: Az ínyesmester nagy szakácskönyve
Kövi Pál: Erdélyi lakoma
Csemer Géza: Cigányok főztje
Láng György: Klasszikus magyar konyha
http://www.algyoihalaszcsarda.hu/gasztronomia.html
http://www.torzsasztal.com/gasztrofolklor/gasztronomiai-lexikon.html