Anzan – Peaceful Passage /Soca (Isonzó) folyó völgye – relax videó/.

Anzan nagyon szép relaxaciós zenéjére a vadregényes Soca folyót szeretném bemutatni a fotóim alapján. Szép hétvégét kivánok minden kedves látogatómnak!
A Júliai Alpok hegyei között, három csodálatos völgy Trenta, Bavščica, Koritnica találkozásánál található Bovec, a térség idegenforgalmi központja. A közelben kanyargó, egyedülállóan smaragd színű Soca folyó különböző erősségű szakaszaival remek evezési lehetőséget biztosítanak a vadvízi túrázóknak.
A mai, szlovén nevén közismerté vált Soča-t a történelem könyvek Isonzó néven emlegetik és sajnos a magyar történelem egyik legtragikusabb időszaka kötődik a folyó nevéhez. Szerencsére mi már gyönyörködhetünk a folyó szépségében.
A Soča a szlovéniai Triglav Nemzeti park Bovec-i régiójában hosszan elnyúló Trenta völgyének legszebb és legváltozatosabb bővizű folyója. A Soča változékony vízszint különbségeiből fakadóan ajánlatos vadvizi evezősöknek . Minden vízállás mellett izgalmas szakaszokat rejt. A hosszú zúgók utáni nyugodtabb szakaszokon megcsodálható a Trenta völgyének elragadóan pompás vadregényes tája.