Átkozottak otthona (1991) – Teljes film magyarul

Átkozottak otthona
(amerikai horror, 88 perc, 1991)

„A film a Jack és Janet Smurl családjával történt valós eseményeket mutatja be. Bár a természetfeletti erők létezésében sokan kételkednek, a Smurl család megpróbáltatásairól hiteles források, beszámolók vallanak. A film alapjául az ‘Átkozottak otthona’ című könyv, a szemtanúk és a sajtó beszámolói szolgáltak…”

1974-ben a Smurl családnak új otthon után kellett néznie, miután korábbi házukat elpusztította egy hurrikán. Négy kislányukkal és a nagyszülőkkel a Pennsylvania-i West Pittstonba költöztek egy jobb élet reményében.
Évekig laknak a nagy házban, ahol eleinte csak apró, szokatlan dolgok történnek, amelyek senkinek nem keltik fel a figyelmét, de Janet pár év után egyre többször figyel fel titokzatos léptekre, ajtócsapódásra, vízcsobogásra. Ekkor kezd megfoganni benne a gyanú, hogy valami nem stimmel a házzal. Ám hiába beszél róla, családja és barátai nem veszik komolyan. Anyósa az egyetlen szövetségese, aki hozzá hasonlóan szintén lát és hall dolgokat. Végül eljön az idő, amikor már a két férfi sem tagadhatja a nyilvánvalót. Szembe kell nézniük a félelmeikkel és a sötét erővel, mely az otthonukban él.
Aztán egy napon elszabadul a pokol.

Rendező: Robert Mandel
Forgatókönyvíró: Robert Curran, Jack Smurl, Janet Smurl, Ed Warren
Zene: Richard Bellis
Szereplők: Sally Kirkland, Diane Baker, John Mallory Asher, Jeffrey DeMunn,
Lorraine Warren, Joyce Van Patten, Benj Thall

Ha tetszett a tartalom, egy feliratkozással támogasd a csatornát! 😍
https://www.youtube.com/@ALEXFLOYDDJ