Az ember NEM a TEST, illetve mi nem a személy . Sorozat: AZ EMBER 02.

A “Mi az ember” című sorozat előző részében az emberről meséltem aki egyszerűen arra ébred, hogy hogy létezik. Az emberről aki nem tudja, hogy hol volt a születése előtt és nem tudja, hol lesz halála után.

Sorozat: AZ EMBER 02.

Ha támogatni szeretnéd a csatornával kapcsolatos munkámat, azt tedd legjobb esetben itt: ▶ https://www.patreon.com/arc1706 vagy legyél te is tag a YouTube csatornámon. Kattints a CSATLAKOZÀS felületre amely minden videó megtalálható.

*************
Felismerések:
Korai éveim összes vizsgálódása ahhoz a felismeréshez vezetett, hogy a személy maga, nem a teste. Ez persze a legtöbb spirituális tanításban egy alapvető állítás. @mindenki

És mégis amikor az ember ezt olyan módon éli át, hogy elhagyja a saját testét és a teste felett nagyjából két méterrel foglal el egy pozíciót a térben ahonnan nézeget, akkor ebből a tézisből azonnal személeyes tapasztalat és bizonyosság lesz. @mindenki

Megjegyzem viszont azt is, hogy ahhoz, hogy valaki realizálja azt, hogy ő nem egy fizikai test, nem feltétlenűl szükséges ilyen testen kívűli tartózkodást átélni.

00:00 Intro
00:20 Az ember aki nem tudja meghatározni magát
01:02 Az ember nem a teste
02:09 Az ember nem az elméje
03:00 Megkülönböztetni magunkat
03:49 Kéretlen tanács

Music by: Benjamin Tissot
https://www.bensound.com/

#Ember #Spiritualitás #Univerzum