Sat. Apr 13th, 2024
Az Oroszlán És Az Egér 🦁🔴I Piroska és a Farkas 🔴🐺 I Nati Mesék I Magyar Tündérmesék

Az Oroszlán És Az Egér I Piroska és a Nagy Gonosz Farkas 🔴🐺 I Nati Mesék I Magyar Tündérmesék

Az Oroszlán és az Egér Történet:
Egyszervolt hol nem volt élt egyszer egy kisegér a dzsungelben. A kisegér nagyon elfoglalt volt és szorgalmasan végezte mindennapi teendőit. Egy napon találkozott az oroszlánnal, az erdő királyával, aki viszont egész nap unatkozott. A kisegér megígérte, ha az oroszlán elengedi Őt, akkor legközelebb meghálálja. Az oroszlán és az egér barátságot kötöttek, és egy napon, mikor az oroszlán csapdába esett, a kisegér a segítségére sietett.

Piroska Gomba Falván Történet🔴🐺:
Egyszervolt hol nem volt egy elvarázsolt erdő közepén, volt egy kis falucska, amit gomba falvának hívtak. Kisállatok egy csapata rátalált egy ragyogó holdkőre megbújva egy Óriási Gomba mögött. Amint az állatok megérintették, a holdkő varázslatosan beszélni kezdett.
Az ígérte nekik a holdkő, hogy megvédi Őket, és fényességgel ragyogja be Gomba falvát. Attól a pillanattól kezdve Gombafalvát gyönyörű fényesség vette körül, mintha mindig rengeteg csillag ragyogna az égen.
Ám egy napon a nagy gonosz farkas ellopta gombafalváról a holdkövet, és a lakói segítségül hívták Piroskát, hogy szerezze vissza a követ.

Tarts velünk a Nati Mesék következő epizódjában.

Iratkozz fel a csatornánkra.
https://www.youtube.com/channel/UCU2F18RWkqXmjIrQtfpsQcQ ?sub_confirmation=1

Weboldal:
https://familyroberto.com/

Készítették:
Szabó Levente
Dr.Szabó Varsányi Alexandra Natália

Írta, Zenéjét szerezte:
Vince Rundus
Jena Rundus

Related Post