Az utolsó 24 óra – Elvis Presley

#teljes #dokumentumfilm #magyarul
Az utolsó 24 óra – Elvis Presley

1977. augusztus 17-én a milliók által szeretett és imádott sztár Elvis Presley magányosan, szinte pénztelenül halt meg. Ebben a filmben elsőként újra összehozva felbukkannak a legközelebbi segítők és barátok és a gyűjtőnéven csak Memphisi maffia néven ismert család, hogy megismerjük a király bensőséges és tiszteletre méltó portréját. Ezek az emberek voltak ott Graceland-ben azon a végzetes napon és most beszélhetnek Elvis utolsó pillanatairól és azoknak az eseményeknek a láncolatáról (drogok, lányok, egy birodalom pénzügyi csődje és Tom Parker ezredes jelentős szerepe) amelyek elvezettek a világ egyik legnagyobb előadójának és a legjobban szeretett szupersztárnak a szomorú és magányos halálához.

——————————————————————————————————————-
🤫S.K. HUNGARY🤫

🥇A csatorna azért jött létre, hogy a sorozatgyilkosokról és különböző bűntényekről készült dokumentum és egyéb filmek egy csatornán belül legyenek elérhetőek, így könnyebb a keresés és átláthatóbb az egész.
📺Megpróbálok szinkronizált jó minőségű tartalmat feltölteni. Sajnos a legtöbb ilyen film a TV-ben volt műsoron és ott elég ritka a HD tartalom ☹️
🎞️A csatornából semmi anyagi hasznom nem származik, minden jog a filmek készítőit illeti meg.

🔴Iratkozz fel és nyomd be a kis harangot, így azonnal értesítést kapsz az új videókról. 🔔