Sun. Apr 14th, 2024
Az utolsó és mindent elsöprő hitetés – UFO-k   (DÉMONOK)  inváziója I. rész

Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek, annyira, hogy elhitessék, ha lehetne, a választottakat is. (Mt 24,24 – Váradi-Károli Biblia 2017)

Olyan időket élünk, amikor a szemünk láttára sorozatosan teljesednek be bibliai próféciák. Krisztus után majdnem 100 évvel, az Úr már kijelentette, hogy lesz egy világkormány, és egy egész földet átfogó ellenőrzési rendszer. Ma már csak azt várjuk, hogy mikor lesz készen. A világ politikusai egyre türelmetlenebbek, hogy még mindig nincs meg az Új Világrend (New World Order). Komoly erőfeszítések történnek a keresztény hitélet eltüntetésére a hétköznapi életből, bár nyíltan még csak Amerikában.

Szinte mindegyik vallás várja a maga „megváltóját”, az égből. A New Age, a scientológusok és az ezoterikusok, pedig egyenesen egy idegen civilizációból. De a római katolikus egyház is várja az idegenekkel kapcsolatos információk nyilvánosságra hozatalát. (exo vatikán: http://boldognapot.hu/blog/lucifer-segiti-a-vatikani-csillagaszokat-a-foldonkivuliek-felkutatasaban/)

Mindezek már rég meg lettek prófétálva a pogány (nem bibliai)próféták által. Sok úgynevezett „csatornán” keresztül ma is érkeznek ezek az üzenetek. Egyre több ateista is megéli az UFÓ elragadást, ezért már senki sem mondhatja, hogy nem léteznek.

A keresztények sem dughatják be a fülüket és foghatják be a szemüket. A Biblia egyértelművé teszi, hogy kikről és miről van szó. Viszont azzal nekünk, hívőknek is számolnunk kell, hogy akkora erejű hitetés jön, amilyet a világ még nem látott. Több évszázada készítik már ennek a talaját. Az idők folyamán mindig voltak Istennek olyan emberei, akik ez ellen szóltak, de ezeket a hangokat elnyomta a tömegkommunikáció és a folyamatos propaganda a hitetés mellett.

Ezt próbáljuk meg feltárni ebben a rövid sorozatban.

Az első rész arra világít rá, hogy a média nem a szórakoztatásra van, hanem vélemény formálásra. És nehéz a bilincseiből megszabadulni, ha az onnan érkező információk minden fajtája valamilyen formában ezt a hitetést támasztja alá (hírek, filmek, dokumentumfilmek, stb.).

Ha valamit eleget ismételnek, akkor hajlamosak vagyunk azt igaznak tekinteni, és megkérdőjelezni a saját gondolatainkat. Nem szabad csak „befelé” figyelnünk, hanem a világ eseményeit a Bibliához mérten folyamatosan meg kell vizsgálnunk. Jézus is erre buzdít, és Jánosnak is azt mondta, hogy ne pecsételje be a Jelenések könyvét.

A fügefáról vegyétek pedig a példát: mikor az ága már zsendül, és levelet hajt, tudjátok, hogy közel van a nyár: Azon képpen ti is, mikor mindezeket látjátok, tudjátok meg, hogy közel van, az ajtó előtt. (Mt 24,32-33 – Váradi-Károli Biblia 2017)

Gondoljunk a hadviselésre. Egy meglepetéssel indított támadás során sokkal nagyobb az esélye a győzelemnek, mint egy felkészült védelem ellen, ezért akit készületlenül ér ez a nagy hitetés, annak az Úr nagy kegyelmére lesz szüksége, hogy meg tudjon állni. Az írás is azt mondja, hogy „a választottakat” (Mt.24,24)nem tudja majd elhitetni.

A feldolgozandó téma hatalmas, hiszen évszázadok anyagáról van szó, amely felöleli a tudományos életet, az oktatást, a hitéletet, a gazdasági életet, az egészségügyet, a nemzetközi politikát, és még sorolhatnám. Valaki azt kiálthatná, hogy ez csak összeesküvés elmélet. De nekik ajánlom, hogy vizsgáljanak meg mindent, amivel találkoznak, és ássanank le a dolgok mélyére. Csak arra tudok vállalkozni, hogy irányt mutassak, és arra kérni mindenkit, hogy járjon utána a dolgoknak. Ne higgye el amit lát, hanem kezdjen el kutatni a témákban. Ne dobja el gondolkodás nélkül, csak azért, mert elsőre nem tudja elhinni.

Meglássátok, hogy senki ne legyen, aki bennetek zsákmányt vet a bölcselkedés és üres csalás által, mely emberek rendelése szerint, a világ elemi tanításai szerint, és nem a Krisztus szerint való: (Kol 2,8 – Váradi-Károli Biblia 2017)

további írások:
varadikarolibiblia.blogspot.hu

írta és szerkesztette: Medveczky László

Felhasznált források:

Alan Watts: Az emberi pszihé manipulálása (magyar szinkron) (wwwvalosagnet)
youtube: https://www.youtube.com/watch?v=v9fMw... />
T.V. Show Unveils Satan for Christmas: The Ultimate "Alien" Disclosure (Childhood's End Commentary)
youtube: C. Ervana

Végidőfigyelő blog:
www.vegidofigyelo.blogspot.hu

facebook
https://www.facebook.com/V%C3%A9gid%C5%91figyel%C5%91-1845954025643682/?fref=ts

Eredetileg megosztotta:
Medveczky László - https://www.youtube.com/watch?v=8U1fab6q-oY&t=9s

Related Post