Wed. May 29th, 2024
Bestway Jacuzzi habmentesítés vegyszermentesen! Bestway Lazy spa jacuzzi habzás gátlás #bestway

Bestway Jacuzzi habmentesítés vegyszermentesen! Bestway Lazy spa jacuzzi habzás gátlás #bestway
Jakuzzi
Már rég nem csak felesleges luxus az otthoni pezsgőfürdő beszerzése. A pezsgőfürdő egy praktikus kiegészítő, amely gyógyító és pihentető hatásával garantáltan nem fog csalódást okozni. Az egész család, beleértve a gyerekeket és az időseket is, élvezni fogja a használatát. Ráadásul nem titok, hogy a pezsgőfürdő jó hatással van a sérülések utáni rehabilitációra, javítja az immunrendszert és a mozgékonyságot.

Jakuzzi kialakítás szerint
felfujhato jakuzzi
Felfújható
A felfújható jakuzzi olcsóbb, mint szilárd akril társa. A felfújható pezsgőfürdők könnyen összecsukhatók és áthelyezhetők. Ezeket otthon vagy a nyaralóban is lehet használni.
A szolinátorral ellátott felfújható jakuzzi népszerű megoldás a baktériumok és más kártevők elleni védekezéshez. A kiválasztás során a legfontosabb szempont a felfújható jakuzzi férőhelyeinek száma.

akril jakuzzi
Akril
Az akril pezsgőfürdő ideális, ha a telepítés után már nem akarod áthelyezni. Különböző dizájnt és minőségi kivitelezést kínál, ami sajnos magasabb vételárat is jelent. Süllyesztett és szabadon álló változat közül is választhatsz. Egész évben használható jakuzziként is ideális.

Egységes, megfelelő teherbírású, teljesen vízszintes, egyenes felületen kell állnia. Figyelembe kell venned a lefolyót és a vízellátást, az elektromos csatlakozást és a szervizek hozzáférhetőségét a jakuzzi egyes részeihez.

A jakuzzi biztosan a kedvenc kerti bútorod lesz vagy a fürdőszobád központi elemévé válik. További tippeket találsz a Hogyan alakítsd ki a tökéletes fürdőszobát című cikkünkben.

Jacuzzi méretek
• A legkisebb kör alakú modellek átmérője körülbelül 150 cm, mélysége 60-80 cm
• A szabványos kültéri jakuzzi átmérője kb. 2 m, 90 cm mélységgel
• A téglalap alaprajzú jakuzzik 180 × 120 cm méretűek
• A többszemélyes kerti pezsgőfürdő szintén 210 × 180 cm-es, 90 cm mélységű
• Minél szélesebb és nagyobb a jakuzzi térfogata, annál inkább a magasabb emberek számára van kialakítva

További információkat a Milyen jakuzzit vegyek című útmutatónkban találsz.

Jakuzzik, pezsgőfürdők
Már rég nem csak felesleges luxus az otthoni pezsgőfürdő beszerzése. Ez a praktikus kiegészítő meg fog lepni gyógyító és pihentető hatásával. Ideális közvetlenül a sérülések utáni felépüléshez, és még az immunrendszer működését is javíthatja. Egyszóval az egész család élvezni fogja.

A legnépszerűbb márkák és modellek:

Intex jakuzzi
VitalSpa jakuzzi
MSpa jakuzzi
Wellis jakuzzi
Netspa jakuzzi
Bestway jacuzzi

Related Post