Marcsi hétről hétre a legjobb receptekkel, konyhai praktikákkal és a minőségi alapanyagok ismertetésével segíti a nézőket, hogy mindannyian a gasztronómia mestereivé válhassanak. Leleplezzük a legnagyobb konyhai titkokat, leromboljuk a tabukat, megtanítjuk a leghatékonyabb praktikákat, miközben ezernyi ízzel ismertetjük meg a nézőt. Megmutatjuk, hogy az egyszerű háziasszony és a Michelin-csillagos séf milyen jól megférnek együtt a konyhában, és milyen remekül inspirálják egymást. Az is ki fog derülni, mennyire fontosak a hagyományok a főzés esetében is, ám néha érdemes áthágni a szabályokat, csavarni egyet a jól megszokott recepteken.
Teljes adások a Médiaklikken:
https://mediaklikk.hu/musor/borbas-marcsi-szakacskonyve
Gasztroangyal:
https://www.youtube.com/watch?v=TNvnb2UB6co&list=PLMS-agfcLTVJ7EHOAj46r1eaP02UhTfpN
Year 11’s Dan and Shaun get in multiple fights over Kelsey, Shaun’s crush. Subscribe to…
As young Australians around the country join the global pro-Palestine student movement, education reporter Caitlin…
SUMMER IS OVER. time for a new chapter in my senior year of highschool! from…
In this video, we discuss the recent collapse of Silicon Valley Bank and Signature Bank,…
► Subscribe to FT.com here: http://on.ft.com/2eZZoLI ► Subscribe to the Financial Times on YouTube: http://bit.ly/FTimeSubs…
Date: February 2021 A mesmerizing look at the Super Bank in all its glory featuring…