Tue. Nov 19th, 2024

Borbás Marcsi szakácskönyve – Sült ponty burgonyával, baconnel, hagymával (2019.03.31.)

Borbás Marcsi szakácskönyve – Sült ponty burgonyával, baconnel, hagymával (2019.03.31.)

Marcsi hétről hétre a legjobb receptekkel, konyhai praktikákkal és a minőségi alapanyagok ismertetésével segíti a nézőket, hogy mindannyian a gasztronómia mestereivé válhassanak. Leleplezzük a legnagyobb konyhai titkokat, leromboljuk a tabukat, megtanítjuk a leghatékonyabb praktikákat, miközben ezernyi ízzel ismertetjük meg a nézőt. Megmutatjuk, hogy az egyszerű háziasszony és a Michelin-csillagos séf milyen jól megférnek együtt a konyhában, és milyen remekül inspirálják egymást. Az is ki fog derülni, mennyire fontosak a hagyományok a főzés esetében is, ám néha érdemes áthágni a szabályokat, csavarni egyet a jól megszokott recepteken.

Teljes adások a Médiaklikken:
https://www.mediaklikk.hu/musor/borbas-marcsi-szakacskonyve

Gasztroangyal:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLMS-agfcLTVJ7EHOAj46r1eaP02UhTfpN

Related Post