Marcsi hétről hétre a legjobb receptekkel, konyhai praktikákkal és a minőségi alapanyagok ismertetésével segíti a nézőket, hogy mindannyian a gasztronómia mestereivé válhassanak. Leleplezzük a legnagyobb konyhai titkokat, leromboljuk a tabukat, megtanítjuk a leghatékonyabb praktikákat, miközben ezernyi ízzel ismertetjük meg a nézőt. Megmutatjuk, hogy az egyszerű háziasszony és a Michelin-csillagos séf milyen jól megférnek együtt a konyhában, és milyen remekül inspirálják egymást. Az is ki fog derülni, mennyire fontosak a hagyományok a főzés esetében is, ám néha érdemes áthágni a szabályokat, csavarni egyet a jól megszokott recepteken.
Teljes adások a Médiaklikken:
https://mediaklikk.hu/musor/borbas-marcsi-szakacskonyve
Gasztroangyal:
https://www.youtube.com/watch?v=TNvnb2UB6co&list=PLMS-agfcLTVJ7EHOAj46r1eaP02UhTfpN
Most of Britain's primary schools have reopened their doors this morning, while secondary school students will…
Please join us for a discussion on the Export-Import Bank's contribution to the U.S. economy,…
Bank Of England Sends Bail In Paperwork Neil's Weekly NEWS! ⬇️ NMW 'Approved' Services: ⬇️…
The Bank of Canada is holding its key interest rate steady for the first time…