A Danubius Hotels Group gasztro sorozatának receptvideója, amely röviden mutatja meg az epres rizsfelfújt málnaöntettel való elkészítését. Iratkozzon fel a csatornánkra: http://bit.ly/Feliratkozas
Hozzávalók: 5 tojás // 15 dkg cukor // csipet só // 40 dkg hideg tejberizs // 1 db vanília rúd kikapart belseje // 25 dkg friss eper darabolva // vaj, zsemlemorzsa
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük a cukor felével, a fehérjét kemény habbá verjük a maradék cukorral. Az előzőleg megfőzött és kihűtött tejberizst a vaníliával ízesítjük, hozzákeverjük óvatosan a tojássárgás masszát, beleforgatjuk a gyümölcsöt, végül pedig a tojáshabot. Kivajazott és zsemlemorzsával beszórt sütőformában 160 fokon 50 perc alatt aranybarnára sütjük. Tűpróbával érdemes ellenőrizni, hogy jól átsült-e. Málnaöntettel és porcukorral tálaljuk.
Tipp: Eper helyett használhatunk málnát, szedret, áfonyát is. Aki lágyabban szereti, nyugodtan adjon hozzá 5-6 dkg vajat is, keverje a tojássárgás masszába.
https://www.danubiushotels.com/hu/magazin/danubius-receptek-epres-rizsfelfujt-malnaontettel
A Danubius online magazin hetente frissülő cikkekkel mutatja be a Danubius szállodák színes világát, és kínál izgalmas programokat, akciós ajánlatokat. http://www.danubiushotels.hu/magazin
Kövesse a Facebook oldalunkat, ahol friss információkat, exkluzív hotel ajánlatokat találhat. Danubius Hotel Group Facebook: http://www.facebook.com/danubiushotels
A Danubius Hotels Group Európa-szerte ismert gyógy- és wellness szállodái több mint három évtizede gyönyörű környezetben várják a látogatókat. Kezeléseink gyógyító hatása a legkülönlegesebb természeti erőforrásokra épül, mint például a termálvíz, az iszap és a természetes gázok. A természet kincsei mellé magas fokú orvosi szakértelem párosul, így egyedülálló élményt kínálunk a hozzánk látogatóknak.