A Danubius Hotels Group gasztro sorozatának receptvideója, amely röviden mutatja meg a gyömbéres tintahal elkészítését. Iratkozzon fel a csatornánkra: http://bit.ly/Feliratkozas
Hozzávalók: 1 szál újhagyma // 4-5 fej fokhagyma // 23- db salotta hagyma // 1 kisebb gyömbér // 1 szál sárgarépa // 4 db tintahal // olívaolaj // só, bors // halszósz // garnéla paszta // víz // egy tálkányi kész spagetti // világos szója szósz // spagetti tészta // petrezselyem
A zöldségeket nagyon vékony csíkokra vágjuk, a tintahalat feldaraboljuk. Wokban kevés olajon megpirítjuk a tintahal darabokat, sózzuk, borsozzuk, halszósszal ízesítjük, majd kiszedjük és félretesszük. A wokban elkezdjük pirítani a zöldségeket. Először jöhet a gyömbér, rá a fokhagyma, majd egy kis garnéla paszta és kevés víz. Ezután jöhet vissza a tintahal, rá a szójaszósz, a spagetti tészta, a zöldség csíkok, és végül a friss petrezselyem.
https://www.danubiushotels.com/hu/magazin/danubius-receptek-gyomberes-tintahal
A Danubius Hotels Group hivatalos YouTube csatornája, amelyen a hoteleinkről, akciókról, projektekről és dolgozoinkról tekinthetnek meg videókat. A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group 43 szállodájával egyike Európa legjelentősebb szállodavállalatainak. A szállodacsoporthoz tartozó, jellemzően magas színvonalú gyógy-, wellness-, városi és üdülőszállók Magyarországon, Nagy-Britanniában, Csehországban, Szlovákiában és Romániában egyaránt megtalálhatóak.
Kövesse a Facebook oldalunkat, ahol friss információkat, exkluzív hotel ajánlatokat találhat. Danubius Hotel Group Facebook: http://www.facebook.com/danubiushotels
A Danubius Hotels Group Európa-szerte ismert gyógy- és wellness szállodái több mint három évtizede gyönyörű környezetben várják a látogatókat. Kezeléseink gyógyító hatása a legkülönlegesebb természeti erőforrásokra épül, mint például a termálvíz, az iszap és a természetes gázok. A természet kincsei mellé magas fokú orvosi szakértelem párosul, így egyedülálló élményt kínálunk a hozzánk látogatóknak.