Sun. Dec 22nd, 2024
Danubius Receptek – Rozmaringos bárányborda – Danubius Hotels Group

A Danubius Hotels Group gasztro sorozatának receptvideója, amely röviden és tömören mutatja meg a Rozmaringos bárányborda elkészítését. Iratkozzon fel a csatornánkra: http://bit.ly/Feliratkozas

Hozzávalók: 50 dkg bárányborda, szeletelve // friss rozmaring // friss petrezselyem, apróra vágva // fokhagyma // só, bors // zöldségek feldarabolva ízlés szerinti mennyiségben: bébi sárgarépa, cukkini, sonkahagyma, édeskömény, zsenge zöldborsóhüvely, kaliforniai paprika // 1 dl víz

A bordákat mindkét oldalukon sózzuk, borsozzuk, megszórjuk friss rozmaringgal és olívaolajban hagyjuk néhány órát érlelődni. Serpenyőben kis olajon süssük jól át a bordákat mindkét oldalukon.Vegyük ki az átsült húst a serpenyőből, és a megmaradt zsiradékon pirítsuk meg az apróra vágott fokhagymát. Szórjuk bele a friss rozmaringot és a petrezselymet, hagyjuk összeforrni egy kis vízzel, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A felaprított zsenge zöldségeket kevés olajon megpároljuk, sóval és borral ízesítjük.

Tipp: A zsálya is nagyon illik a bárányhús sajátos ízéhez.

https://www.danubiushotels.com/hu/magazin/danubius-receptek-rozmaringos-baranyborda

A Danubius online magazin hetente frissülő cikkekkel mutatja be a Danubius szállodák színes világát, és kínál izgalmas programokat, akciós ajánlatokat. http://www.danubiushotels.hu/magazin

Kövesse a Facebook oldalunkat, ahol friss információkat, exkluzív hotel ajánlatokat találhat. Danubius Hotel Group Facebook: http://www.facebook.com/danubiushotels

A Danubius Hotels Group Európa-szerte ismert gyógy- és wellness szállodái több mint három évtizede gyönyörű környezetben várják a látogatókat. Kezeléseink gyógyító hatása a legkülönlegesebb természeti erőforrásokra épül, mint például a termálvíz, az iszap és a természetes gázok. A természet kincsei mellé magas fokú orvosi szakértelem párosul, így egyedülálló élményt kínálunk a hozzánk látogatóknak.

Related Post