Wed. May 29th, 2024
Diós szamósza - Indiai töltött batyu - édesség - Vegán vega receptek

Üdvözöllek szeretettel!

Ezt az ételt, és a videót annak örömére készítettem, hogy a csatorna elérte a 100 feliratozói tábort. Nagyon köszönöm nektek! Szuperek vagytok, és nagyon lelkesítetek ezzel engem a további alkotások készítésére.

A csatorna célja, hogy különböző ételek receptjeit, és elkészítési technikáit mutassam be neked.
Vannak, illetve lesznek köztük egyszerűek, és különlegesebbek, olcsóbbak és drágábbak, profánok és szakrálisak. Ha úgy érzed, hogy szívesen néznél ilyen videókat, akkor kérlek, iratkozz fel a csatornára! Ne felejtsd el megnyomni a kis harang ikont se, hogy minden új videóról kapj értesítést.

Ha kíváncsi vagy a konyhában szerezett tapasztalataimra, akkor had ajánljam kedves figyelmedbe azt a könyvet, amit írtam. Tudatos konyha a címe, és innen tudod letölteni:
https://www.snackfarm.hu/tudatos-konyha

Szereted az indiai snack-eket? Ismered a csevdát? Itt megismerheted őket, és rendelhetsz is belőle:
https://www.snackfarm.hu/termekeink/csevda

***
Ebben a videóban egy indiai édesség, a szamósza készítését szeretném megmutatni neked. A szamósza legérdekesebb része a fonás. Néha valamiért nagyon nehezen áll rá a kéz. Őszintén, én se voltam jó benne addig, amíg egyszer úgy adódott, hogy 90 db szamószát kellett készítenem egy ebédre. Akkor valahogyan belejöttem. Valakinek könnyebb, valakinek nehezebb feladat. Nem gond, ne aggódj, ha nem megy. Főleg elsőre. Én is sokat szenvedtem vele.

***
Vegán, vagy vegetáriánus szakácsot keresel valamilyen rendezvényre? Ha igen, akkor jó helyen jársz. Vállalok főzést bármilyen rendezvényen, bármilyen mennyiségben. Keress meg itt:
E-mail: snackfarm.hu@gmail.hu
Telefon: +3630/3773701

Bármilyen kérdésed van, vagy szeretnéd megosztani velem a tapasztalataidat, csak írj kommentet nyugodtan.

Üdvözlettel: Tamás

Related Post