Mon. Jun 24th, 2024
Élet-Receptek – Banyakór? Őszintén a menopauzáról!

Sok levelet, kérést kaptam, hogy foglalkozzunk a változó kor témájával. Hiszen a hormontermelés megszűnése sok nehézséget okoz nagyon sok nőnek.
Tihanyi doktor úrral beszélgetünk arról, mire szolgálnak a női nemi hormonok, és mi történik, ha ezek termelése megszűnik. Hogyan lehet leküzdeni a nagyon kellemetlen tüneteket: a hőhullámokat, a fokozott izzadást, az ismétlődő rosszulléteket, a gyakori fejfájást, az emésztési problémákat, az álmatlanságot. A változókor velejárója a csonttömeg a csökkenése, a csontritkulás is. Kell-e pótolni a hormonokat? Mivel járhat a szintetikus tabletta vagy a tapasz használata? Megismerkedhetünk a FinClub fitoösztrogén készítményével, ami hatásos lehet, és nincs mellékhatása.

Az ELETRECEPTEK10 kóddal 10% kedvezményt kap vásárlásából a Finclub online (https://www.finclub.hu/), illetve budapesti (Budapest, Dózsa György út 7, 1146 Hungary) üzleteiben.
Online vásárlás esetében a 'Rendelés Megjegyzés' rovatába kell beírni a kódot: ELETRECEPTEK10!

Felhívom a figyelmet a feliratkozás lehetőségére, így Ön is időben értesítést kap az újabb beszélgetésekről. Nincs más teendő, mint rákattintani a műsor végén a fotómra, a kis körre. Örülök, hogy velem tart J!
Weboldal: http://www.endreijudit.hu/
http://www.endreijudit.hu/endrei-konyvek.html
http://www.endreijudit.hu/blog.html
Facebook: https://www.facebook.com/endreijudithivatalosoldala/
https://www.facebook.com/groups/937669780163974
https://www.facebook.com/korhatartalanul
Instagram: https://www.instagram.com/juditendrei/

Related Post