Franchise hálózat indítás – Tudástár – 2.rész

A Tudástár a franchiseportal.hu oldal kezelésében álló információs és oktató központ azoknak, akik szeretnének a franchise területén alapvető és mélyebb ismereteket elsajátítani. Az anyagok között egyaránt találnak hasznos információkat a jelenlegi rendszergazdák és átvevők, valamint azok, akik tervezik, hogy bekapcsolódnak, esetleg indítani szeretnének egy új hálózatot.
A tudástár anyagai a http://www.franchiseportal.hu/tudastar oldalon érhetőek el, valamint a Tudástár lejátszási listában.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLypyuojq267jPhhZpYpINjEeBrBxBdYC7 />
A Tudástár második részében a franchise hálózat elindításához szükséges legfontosabb információkat ismerhetik meg dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkárának előadásában. Az előző részben megismerhették a franchise rendszerek alapjait, így tovább lépve a hálózat elindulása kapcsán felmerülő feladatok kerülnek a vizsgálódás középpontjába, mind a rendszergazda, mind az átvevő szemszögéből.
A további fejezetekben a sikeresen működő hálózat ismérveivel, a rendszergazdai feladatokkal, átvevői feladatkörrel, végül pedig a hálózat választással ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Az általános ismertető sorozatot hat részben közöljük, rövid videók formájában, melyek hetente két alkalommal hétfőn és csütörtökön kerülnek fel a portálra. A videókban szereplő előadást a Piac és Profit 2015. március 26-i franchise-al foglalkozó konferenciáján került rögzítésre.