FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas
A gulyásleves az egyik legmagyarosabb fogásunk. Tartalmas, ízes, nagyon laktató étel. Ezt is sokféleképpen lehet elkészíteni, mi most egy dél-alföldi stílusút mutatunk meg nektek. Szinte bármilyen húst felhasználhatunk hozzá, csirkét, sertést, bárányt, marhát. Igaz, hogy bográcsban a legfinomabb, de a konyhában is szinte tökéletes levest lehet főzni, csak pár alapszabályt kell betartani. A legfontosabb, hogy egy kellően fűszeres pörkölt alappal kell kezdeni, többször visszapárolni, hogy a szaftja egyneművé váljon.
Recept: https://www.nosalty.hu/recept/gulyasleves-marhahusbol-csipetkevel
Nosalty Magazin - http://nosalty.hu
Facebook - https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram - https://www.instagram.com/nosalty
Twitter - https://twitter.com/NoSalty
Pinterest - https://hu.pinterest.com/nosalty