GYILKOSSÁG KARÁCSONYKOR – JonBenét esete – 1.rész

#teljes #dokumentumfilm #magyarul
GYILKOSSÁG KARÁCSONYKOR – JonBenét esete – 1.rész

Ki ölte meg JonBenét-t? Húsz év telt el a gyilkosság óta, és még mindig ez Amerika egyik legrejtélyesebb esete. 1996. december 26-án találták meg a brutális kegyetlenséggel meggyilkolt hatéves gyermek-szépségkirálynő, JonBenét Ramsey holttestét a család saját házában. A sorozat elemzi a gyilkossági ügy részleteit, meghallgatjuk a nyomozás vezetőinek és az üggyel foglalkozó újságíróknak a beszámolóit, és bizalmas részleteket is hallhatunk a helyszínre elsőként érkező egyik boulderi nyomozótól. Eddig soha be nem mutatott felvételeket láthatunk, újra átélhetjük a gyilkossági ügy lélegzetelállító pillanatait és az ország figyelmét évtizedekig ébren tartó eset sokkoló fordulatait.

——————————————————————————————————————-
🤫S.K. HUNGARY🤫

🥇A csatorna azért jött létre, hogy a sorozatgyilkosokról és különböző bűntényekről készült dokumentum és egyéb filmek egy csatornán belül legyenek elérhetőek, így könnyebb a keresés és átláthatóbb az egész.
📺Megpróbálok szinkronizált jó minőségű tartalmat feltölteni. Sajnos a legtöbb ilyen film a TV-ben volt műsoron és ott elég ritka a HD tartalom ☹️
🎞️A csatornából semmi anyagi hasznom nem származik, minden jog a filmek készítőit illeti meg.

🔴Iratkozz fel és nyomd be a kis harangot, így azonnal értesítést kapsz az új videókról. 🔔