Gyógyító meditáció – Teljes gyógyulás a gondolat erejével

Gyógyító meditáció-Teljes gyógyulás a gondolat erejével 2MILLIÓ A CSATORNÁNK NÉZETTSÉGE! KÖSZÖNJÜK!

http://zmuniverzum.com/egyeni_meditaciok.html

Drága Marcsi!
Végtelen hálámat szeretném most kifejezni! Számomra készített egyéni meditációddal döbbenetes gyorsasággal épültem fel a műtétből, amiért nem győzök Neked köszönetet mondani!
Fantasztikus élmény volt ezzel a meditációval gyógyulni!
Mint tudod, a szívműtétem volt az oka, amiért hozzád fordultam segítségért. Meghatódtam, amikor már aznap este átküldted az mp3 változatot, hogy a kórházi ágyon a meditációmat hallgatva lélekben sokkal felkészültebben nézhessek a műtét elé. Már a ráhangolódás is sikeres volt, és azzal a biztos tudattal mentem a műtőbe, hogy gyógyulásomért nem csak a sebészek, hanem én magam is nagyon sok mindent megtehetek!
Így is történt, hiszen a műtétet követően minden nap szorgalmasan többször is meghallgattam, ahogy kérted, és magam is csodálkoztam, milyen gyorsan, nagy lépésekkel gyógyul a műtéti terület. Orvosaim is arról beszéltek nekem, hogy példa nélküli az állapotom, és a gyógyulásom. Hamar lábra állítottak, és haza is bocsátottak.
Otthon már az mp4-es változatot, vagyis a gyönyörű természetfilmmel kibővített csodás mozit csodáltam meg, és használtam naponta legalább 2-szer. Elvarázsolt!
Olyan kellemes, mesés és szívemhez szóló minden képkocka, zene és a hangod a filmen, hogy ezt szavakkal leírni nem tudom. Rólam szól, nekem, az én állapotomra íródott, megnyugtató, bíztató, elgondolkodtató, egyszerűen fantasztikus, és ezzel még keveset mondtam!
Végig éreztem, hogy velem vagy, segítesz. Ez hatalmas erőt adott!
Szeretném, ha a legszemélyesebb részek elhagyásával mindenkinek megmutatnád, mert ha én sikerrel gyógyultam és gyógyulok ettől, akkor biztosan másoknak is segít, és ez a legfontosabb!
Kérlek, készíts még sok ilyen csodát, hiszen a mai világban szerintem erre nagyon nagy szükség van.
És még egyszer fejemet meghajtva gyorsaságod, és szeretettel elkészített meditációd előtt, megköszönve a segítségedet, kívánok Neked nagyon jó egészséget, és sok sikert a csodás munkádhoz, hivatásodhoz! Segíts még nagyon sok embernek!

Őszinte csodálattal és hálával: T. Zoltán

A fent látható, személyre szabott, egyéni VIZUÁLIS meditáció T.Zoltánnak készült, személyes pillanatnyi körülményeinek, problémáinak, súlyos betegségének messzemenő figyelembevételével. Közzétételéhez Zoltán hozzájárulását kértük, és megkaptuk! 🙂 Természetesen a legszemélyesebb részeket a személyiségjogok tiszteletben tartása mellett kihagytuk, de a meditáció szellemisége így is magával ragadó, és sikerrel alkalmazható!

Úgy érzed, a hagyományos meditációkkal nem érted el a kívánt változást? Nincs két egyforma probléma, és nincs két egyformán reagáló ember. A Te helyzeted, körülményeid messzemenő figyelembevételével készítjük el Neked is egyéni meditációdat, melynek gerince a Te személyiséged! 
Bármilyen témában, a legkülönfélébb  problémáid  feloldására személyre szabott, egyéni meditációdat  egy személyes konzultációt követően, rövid határidővel készítjük el Neked!

Ha Neked is segíthetek egy saját, vagyis személyre szabott egyéni meditációval, ne késlekedj, keress meg bátran! Várlak szeretettel:
Ölelésem: Marcsi, zmuniverzum.com ❤️
email:[email protected]
https://www.facebook.com/zmuniverzum

#meditacio