Fri. Apr 12th, 2024
Gyógyító, regeneráló frekvenciák, 10000Hz / 432Hz

Tölts magadnak egy pohár tiszta vizet. Helyezkedjél el kényelmesen és szánjál most magadra egy fél órát úgy, hogy kizárod a külvilágot és elindulsz magadban befelé. Idd meg a víz felét, a másik felét tedd magad mellé és a videó végén fogyaszd el. Ezek a frekvenciák nagyon erős kristály gyógyító rezgéssel rendelkeznek, melyek a hang és te általad az információ közvetítő víz révén a testedben fejtik ki a hatásukat vérré és vizeletté válva.
A vér elviszi a testedben minden sejtedbe ezeket a gyógyító és megújító információkat a felesleges régi információk pedig a verejtéked a vizeleted és a székleted által fog távozni a szervezetedből, helyet adva az újnak.
33 perc lett véletlenül a videó, ami Krisztus kor és a megújulás mester száma.
Képzeld el közben, hogy egy nagyon biztonságos közegbe kerültél ahol senki sem bánthat. Legyen ez az űr az anyaméh amiben lebegsz és egyszerre vagy ebben a közegben és a világűrben is. Innen egy pillanat alatt gondolati úton eljuthatsz bárhova és megtehetsz bármit. Úgy döntesz, hogy egy olyan gyógyító bolygón regenerálódsz ahol végtelenül kedves lények csak arra várnak, hogy a megfáradt vándorokat egy speciális kezelésnek vessék alá a levegőben lebegő ágyakban ahova kerültél. Végtelen szeretetet érzel és olyan mint amikor a sós tenger tetején lebegnél úgy, hogy nem tudsz elsüllyedni, miközben a nap sugara kellemesen melegíti bőröd minden pólusát. A pólusokon keresztül behatol az összes sejtedbe a fiatalító fénysugár. A kedves lények akik üvegszerűen áttetsző testtel rendelkeznek, szeretetteljesen körbevesznek és gondolati úton kommunikálva közlik veled, hogy most aktiválják benned a 12 szálú DNS-t ami egy teljesen új és egészséges testhez fog hozzásegíteni.
Érzed ahogy most már nem csak fentről, hanem oldalról és alulról is kapod ezeket a fény nyalábokat és az egész tested egy ilyen fény háló mezőben lebeg, ahol minden sejted külön külön aktiválódik. Sohasem éreztél még hasonlót.

Érzed ahogy a beteg szerveid elkezdenek gyógyulni!

Szeretnél minél tovább itt maradni.

Hallgatod a hangokat és boldog vagy. ............................................................

Fél óra után érzed, hogy vár a tested, vissza kell menned oda ahonnan jöttél.

Megköszönöd a segítőknek a kezelést, elbúcsúzol majd gondolati úton szinte egy pillanat alatt visszatérsz a testedbe.

Megiszod a maradék vizet, ami átitatódott közben az élmény által keltett gyógyító információval. Kipihentnek érzed magad. Valami beindult benned.

Kedves egészségedre! 🙂

Related Post