Az én tiramisumban a nyers tojásoshoz képest van egy 10 perces többlet munka, amikor a tojássárgákat gőz felett keményre verjük a cukorral, így egy sokkal habosabb és szebben szeletelhető, krémes sütit kapunk.A pontos recept és készítése a leírásban, lentebb. ⬇
📽️ A videóhoz felirat is elérhető, csak kapcsold be fent.
Nézz még több receptet képekkel a weboldalamon itt: http://annuskam.hu/
◽ ◽ ◽ Még több tartalomért ◽ ◽ ◽
Iratkozz fel a csatornámra itt: http://bit.do/e8KD6
Ha megnyomod a 🔔 csengőt, kapsz értesítést az új videóról.
Kövess Facebookon is itt: https://www.facebook.com/wannuskam/
Kövess Instagramon is itt: https://www.instagram.com/wannuskam/
💡 Tipp:
▶ RECEPT
https://annuskam.hu/hazi-tiramisu/
#annuskám #recept #tiramisu
According to a survey by the National Association of Head Teachers, schools in England are…
Dunecrest American School in Dubai was excited to welcome our founding families as we inaugurated…
False hope is worse than no hope. Don't buy the false hope. Listen to this…
BNN Bloomberg's Paige Ellis has more on the turmoil in the American banking sector and…
Economists are tipping that the reserve bank will increase interest rates on Tuesday, putting more…
#fundrisepartner #fundrisetestimonial How to get ahead #investor