Fri. Dec 27th, 2024
Így fűszerezd és pácold a húsokat! | Mindmegette.hu

Mire kell figyelni, amikor húst pácolunk? Mi a különbség a száraz és a nedves pác között? Bármilyen kérdésetek is van, a Mindmegette új sorozatában Gábor hentes mindenre választ ad. Ebben a videóban a húsok fűszerezéséhez és pácolásához kaphattok nélkülözhetetlen tanácsokat, javaslatokat. Mutatjuk, hogyan fűszerezd és pácold a húsokat a leghatékonyabban.

Gábor hentes elmondja, milyen olajakat, fűszereket javasolt használni a nedves és száraz pác elkészítéséhez, és megtudhatjátok, mit jelent a gyorspác, és milyen az, amikor egész éjjel érlelődik a hús a pácban.

#húsokpácolása #pácolásimódok #nedvespác

📌 Ha még nem tettétek, iratkozzatok fel YouTube csatornánkra az új receptvideókért: https://www.youtube.com/c/MindmegettehuReceptek?sub_confirmation=1 />
🥣 Nézzétek meg, próbáljátok ki mindennap frissülő receptjeinket, olvassátok el érdekes írásainkat weboldalunkon:
https://www.mindmegette.hu/

Kövessetek minket

👉 a Facebookon: https://www.facebook.com/mindmegette/
👉 az Instagramon: https://www.instagram.com/mindmegette.hu/
👉 és a Pinteresten is: https://hu.pinterest.com/mindmegettehu/

#Mindmegette #egyszerűreceptek #receptvideó

Related Post