Thu. May 30th, 2024
KI ÖLTE MEG JÉZUST?

#teljes #dokumentumfilm #magyarul
KI ÖLTE MEG JÉZUST?

Azzal a kérdéssel kapcsolatban, hogy ki ölte meg Jézust, a Biblia határozottan és egyértelműen fogalmaz: a zsidók. A zsidó főpapok követelték ki a kivégzését, a zsidó tömeg ragaszkodott vére kiontásához, s a római helytartó, Poncius Pilátus csak a zsidók nyomásának engedve adta át Isten fiát az ítéletvégrehajtóknak. Azon megjegyzésével pedig, hogy "Mosom kezeimet", a helytartó végképp elhárít minden felelősséget magáról és a rómaiakról. De vajon mennyire hiteles az a kép, mely Pilátust gyenge és befolyásolható személyiségként ábrázolja? A film szakértőinek véleménye gyökeresen eltér az evangéliumokétól: szerintük Poncius Pilátus igenis brutális, véres kezű politikus volt, aki az erőszak semmilyen formájától se riadt vissza.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
🤫S.K. HUNGARY🤫

🥇A csatorna azért jött létre, hogy a sorozatgyilkosokról és különböző bűntényekről készült dokumentum és egyéb filmek egy csatornán belül legyenek elérhetőek, így könnyebb a keresés és átláthatóbb az egész.
📺Megpróbálok szinkronizált jó minőségű tartalmat feltölteni. Sajnos a legtöbb ilyen film a TV-ben volt műsoron és ott elég ritka a HD tartalom ☹️
🎞️A csatornából semmi anyagi hasznom nem származik, minden jog a filmek készítőit illeti meg.

🔴Iratkozz fel és nyomd be a kis harangot, így azonnal értesítést kapsz az új videókról. 🔔

Related Post