Sun. Feb 25th, 2024
Kicsomi - ⚽ Csocsó ⚽: 🎁 Móra könyvek szeptemberre 👟😜🎁

A könyveket a Móra könyvkiadótól kaptuk, köszönjük!

Ügyesen... tudok cipőt kötni!
Ez a könyv megtanít: - a keresztbe fűzésre - a nyuszifüles csomóra - a hurokcsomóra - a dupla csomóra A cipőfűzés is lehet mulatságos kaland! Használd a mellékelt cipősablont, amit te magad állíthatsz össze!

LEGO Ninjago - Nya, a víz mestere - Nya és a Mech minifigurával
Nya, a Víz elemi mestere a nindzsák védelmezője, aki menő járműveket is tervez, és szívesen tölti az időt...Jayjel! Huppanj be mellé egy járgányba, és oldd meg az izgalmas rejtvényeket és feladatokat! Jót derülhetsz a vicces képregényeken, amelyekből azt is megtudhatod, hogyan győzte le Miss Demeanort, a rossz kiállású rosszcsontot!

Lovak, tyúkok és más állatok a ház körül - Természetbúvár matricás album
Ebben a természetbúvár matricás albumban tömérdek érdekességet találnak a gyerekek a ház körüli állatokról.
A 120 matrica segítségével kiegészíthetik a színes képeket, például beköthetik a lovakat az istállóba, kivihetik a legelőre a bárányokat és a teheneket, vagy épp beterelhetik az ólba a malacokat.

Cápák, csikóhalak és más tengeri élőlények - Természetbúvár matricás album
Ebben a természetbúvár matricás albumban tömérdek érdekességet találnak a gyerekek a tengeri élőlényekről és otthonukról.
A 120 matrica segítségével kiegészíthetik a színes képeket, például ráját tehetnek a tengerfenékre, megtölthetik rákokkal a sziklaöblöt, vagy épp delfint úsztathatnak a part menti vízben.

A Világ zászlói - Képes atlasz matricákkal
Hogyan születtek az első zászlók? Mit jelképeznek a rajtuk látható színek és szimbólumok? Milyen szabályai vannak a zászlóhasználatnak? Fedezd fel a nemzeti zászlók titkait, amelyek az egyes országok történelméhez, szokásaihoz, természeti kincseihez kapcsolódnak.
Keresd meg a megfelelő matricákat, az apró kis részletekre is figyelve, és ragaszd fel őket a térképekre, hogy verhetetlen legyél földrajzban!

Iratkozz fel, hogy mindig értesülj az újdonságokról!
https://goo.gl/cyLBwC

A Kicsomi csapata:
🦄 Kiki 🦄
⚽ Csocsó ⚽
⭐ Mimi ⭐

Tarts velünk hétről-hétre, és fedezzük fel együtt a legmenőbb, legtrendibb, legvagányabb játékokat! Plüssfigurák, társasjátékok, szuperhősök, kreatív játékok, és minden, amit csak el tudsz képzelni! Minden héten új videókkal jelentkezünk!

Feliratkozás: https://goo.gl/cyLBwC

Facebook: https://www.facebook.com/kicsomi

Instagram: https://www.instagram.com/kicsomi

Szereted a meséket és a rajzfilmeket?
Látogass el a KEDD csatornájára:
https://goo.gl/x92Gz6

Termékinformáció:
Anyaga: papír, műanyag
Korosztály: 3 éves kor felett
A termék apró alkatrészeket tartalmaz! Fulladásveszély!

A csatornán megjelenő szereplők és történetek részben a képzelet szüleményei.

#kicsomi #unbox #móra

Related Post