Thu. Apr 18th, 2024
"Magyar Pétert Orbán tartotta el, most pedig a Gyurcsány-nyugdíjasok álommanökene”/ NYÍLT SISAK

A Nyílt Sisak legújabb adásában vendégeink vitatkoztak arról, hogy vajon miért vonja be a kormány a kínai rendőröket az ország közbiztonságának megőrzésébe, illetve milyen hatásköröket kapnak Magyarországon ezek a külföldi hatóságok.

Élénk szóváltás alakult ki arról, hogy a gödi akkumulátorgyár 88 tonnás szennyezése milyen mulasztások következménye és miként lehetne ezt orvosolni, illetve hogy szükség van-e egyáltalán ilyen gyárakra hazánkban.

Végül Magyar Péter pártjáról és lehetőségeiről beszélgettek a vendégeink, latolgatva az esélyeit, megállapítva, hogy az EP-választást már lekéste.

Vendégek: Hont András (az Átlátszó újságírója), Kónyi-Kiss Botond (a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke), Pityinger László (rapper, youtuber), Tóth Máté (ügyvéd, energiajogász)

Szerkesztő-műsorvezető: Gulyás Anita

00:00:00 kínai rendőrök Magyarországon
00:25:01 a gödi gyár környezetszennyezése
00:55:19 Magyar Péter pártja

#politika #közélet #vita #vélemény #kormány #Fidesz #belpolitika #külpolitika #Orbán Viktor #Kína #rendőrség #közbiztonság #Göd #akkumulátorgyár #szennyezés #MagyarPéter #párt #HontAndrás #TóthMáté #Dopeman #PityingerLászló

Related Post