Megvalósult a hülye (politikus)járások minisztériuma (Monty Python) – Politikai Hobbista 22-10-15/1.

Orwell híres disztópia-regénye az 1984 egyre inkább valóra válik a szemünk láttára, Asimov pedig mintha végig kristálygömbbe nézett volna, amikor írt. De nem csak ezek a sci-fi mesterek látták a jövőt. Hanem a Monty Python társulata is. Valóra vált a Hülye Járások Minisztériuma! Egy zseniális osztrák arc egy Tik-Tok videóban tökéletesen mutatja be a különböző vezető politikusok járásait, a Hobbista csapata pedig kielemzi.
A hülye járások között természetesen ott van Ukrajna elnökéé is. Azé az Ukrajnáé, ahol sem Soros Györgynek, sem Joe Bidennek nincsenek érdekeltségei. Mert ha ilyet állítasz, rögtön megbüntetnek a tényellenőrök. Milyen kár, hogy épp maga Soros György beszél arról, hogy évtizedek óta szervezkedik Ukrajnában, de Biden még nála is kitartóbban teszi ugyanezt. A Hobbista bemutatja ezt a videót. A tényellenőrök meg bekaphatják.
Nem marad ki természetesen a belpolitika sem: az Országgyűlésben huszonvalahány ellenzéki képviselő részvételével megalakult az LMBTQ munkacsoport. Végre valaki az igazán fontos kérdésekkel is foglalkozik!