Thu. May 30th, 2024
Nyári fogós receptek 2020 - 12. rész 2 napos horgásztúrák komplett etetőanyaga, természetes vízre

Bővebb információ: https://bit.ly/2XJiRDy

Sokan vannak, akik nyáron kétnapos horgásztúrára adják a fejüket. Nekik szerettük volna megkönnyíteni a készülődést azzal, hogy összefoglaljuk mindazt, amelyre szükség lehet egy hosszabb pecán. Ez a csomag kifejezetten természetes vizekre ajánlott. Az ilyen vízterületeken elsősorban az erjesztett magvakkal lehet a halakat helyben tartan, így a Tejsavas 4X Mag Mix megfelelő választás, mely Főtt Tigrismogyoró Mix – el akár amurok csalogatására is alkalmas. A Vad Ponty ízesítésű C6 Pellet lassú oldódása, sokáig fenttartja a halak figyelmét, és leköti még a nagyobb testű példányok érdeklődését is. Ezt a mixet akár lézzel, akár etetőrakétával lehet a horgászhelyre juttatni.
A horgászat folyamán a kosárba az egyszerű, de nagyszerű kaja, a Vad Ponty a legjobb, melyet ízben passzoló Aroma Tuning-al lehet felturbózni és BlendeX 2in1 – Vajsav + Mangóval kiegészíteni. A csomagban található mennyiségnek egyszerre elegendő a felét bekeverni, és frisse keverni a másik felét akkor, ha szükséges. Az etetőanyag nedvesítése és pihentetése után a rostálás elmaradhatatlan folyamata következik, és csak ez után érdemes belekeverni a FermentX Additive - Roppantott Mag Mix-et, mellyel tartalmasabbá lehet tenni a kaját. Csalinak, ha nagy halra horgászunk, a Turbo Tigris N-Butyric Acid jó lehetőség, de érdemes kikönnyíteni egy szem SpéciCorn Mega-val. Mivel nem gyors, pörgős pecáról van szó, nagy gombócot érdemes bedobni, melyet nyugodtan lehet aromázni, hogy tovább tartson a csalogatóhatás. Erre jelen esetben a BlendeX Serum - Vajsav + Mangó a legalkalmasabb.

2 napos horgásztúrák komplett etetőanyaga, természetes vízre
Alapozó etetés:
2,5 kg Big Feed C6 Pellet - Vad Ponty
3 csg Tejsavas 4X Mag Mix
2 csg Főtt Tigrismogyoró Mix - N-Butyric Acid

Etetőanyag:
2 csg Vad Ponty
1 csg BlendeX 2 in 1 - Vajsav + Mangó
1 csg FermentX Additive - Roppantott Mag Mix Tejsavas Ananász
250 ml Aroma Tuning - Vad Ponty
Csalik: Turbo Tigris N-Butyric Acid + SpéciCorn Mega Egzotikus Ananász vagy Mag Mix-ből kivett kukoricaszemek
Plusz aroma: BlendeX Serum - Vajsav + Mangó

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Related Post