Nyomoz a People Magazin – S02E06 – Gyilkosság a tengeren

#teljes #dokumentumfilm #magyarul
Nyomoz a People Magazin – S02E06 – Gyilkosság a tengeren

A történetek korábban Amerika egyik legnépszerűbb hetilapjában, a People magazinban jelentek meg olyan emberekről és családokról, akiknek az élete bűncselekmények miatt darabjaira hullott. A sorozat megpróbálja kideríteni az igazságot az ország néhány hírhedtté vált személyével és bűnügyével kapcsolatban. Az egyes epizódokban exkluzív interjúkat láthatunk a People újságíróival és a nyomozás résztvevőivel, akik beszámolnak személyes élményeikről. Megismerjük annak a többször is nemi erőszakot elkövető gyilkosnak az esetét, aki az 1970-es években 12 embert ölt meg Kaliforniában, és annak az Idahóban kempingező párnak a történetét is, akiknek a kisfia hirtelen eltűnt. Az esetek tele vannak döbbenetes fordulatokkal, új bizonyíték kerülnek napvilágra, és váratlan megoldások születnek. Hétköznapi emberek rendkívüli történeteit ismerjük meg, akik hirtelen reflektorfénybe kerültek. A történetek korábban Amerika egyik legnépszerűbb hetilapjában, a People magazinban jelentek meg olyan emberekről és családokról, akiknek az élete bűncselekmények miatt darabjaira hullott. A sorozat megpróbálja kideríteni az igazságot az ország néhány hírhedtté vált személyével és bűnügyével kapcsolatban. Az egyes epizódokban exkluzív interjúkat láthatunk a People újságíróival és a nyomozás résztvevőivel, akik beszámolnak személyes élményeikről. A tallahassee-i férfitól kezdve, akinek holttestét 17 évvel az eltűnése után találták meg, az egymástól 2000 mérföld távolságra levő helyeken nőket sorozatban erőszakoló férfiig –olyan rendkívüli történetekkel találkozunk, amelyek nemcsak az újságokban kerültek a legfontosabb hírek közé, de a populáris kultúra részévé is váltak. Azt mondják, az igazság vak; ráadásul a hozzá vezető úton sokszor drámai fordulatokkal, árulásokkal és sötét titkokkal találkozhatunk. Ebben a sorozatban Amerika népszerű hetilapja, a People magazin arra vállalkozik, hogy az ország néhány hírhedtté vált személyével és bűnügyével kapcsolatban feltárja az igazságot. A sorozat szívszorító történetei olyan emberekről és családokról szólnak, akiknek az élete darabjaira hullott az újságok címlapjaira került, nagy port felkavaró bűncselekmények miatt. Az epizódokat exkluzív interjúk és a nyomozáshoz legközelebb állók személyes beszámolói teszik még színesebbé. A People magazin elismert újságírói megpróbálnak új tények és bizonyítékok nyomára bukkanni, miközben bemutatják az ügyek döbbenetes fordulatait és a váratlan megoldásokat, amelyekre vizsgálatuk során jutottak. Hétköznapi emberek rendkívüli történeteit ismerjük meg, akik hirtelen reflektorfénybe kerültek.
——————————————————————————————————————-
🤫S.K. HUNGARY🤫

🥇A csatorna azért jött létre, hogy a sorozatgyilkosokról és különböző bűntényekről készült dokumentum és egyéb filmek egy csatornán belül legyenek elérhetőek, így könnyebb a keresés és átláthatóbb az egész.
📺Megpróbálok szinkronizált jó minőségű tartalmat feltölteni. Sajnos a legtöbb ilyen film a TV-ben volt műsoron és ott elég ritka a HD tartalom ☹️
🎞️A csatornából semmi anyagi hasznom nem származik, minden jog a filmek készítőit illeti meg.

🔴Iratkozz fel és nyomd be a kis harangot, így azonnal értesítést kapsz az új videókról. 🔔