Thu. Apr 18th, 2024
Pékpont receptek: Angolos marha hátszín szendvics

Hozzávalók egy óriásszendvicshez:
500 g marha hátszín v. bélszín
1 ek mustár

bors
Worchester szósz
tabasco
1 fej édeshagyma
4 db csemegeuborka
1 csomag bébispenót
1 csomag ruccola
BBQ ketchup
2 ek étolaj
1 db Paillasse
A marhahúst sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben felhevített olajban körbe sütjük (kérgesítjük)! Ezután 70°C-os sütőben pihentetjük 65°C-os maghőig.
A sütőböl kivéve a húst még 1 órát pihentetjük, majd vékonyra szeleteljük. A hússzeleteket a félig bevágott Paillasse-ba tesszük, az öntetekkel ízlés szerint ízesítjük, majd a felszeletelt édeshagymával, uborkával, bébispenóttal és ruccolával megrakva szendvicsben tálaljuk!

Related Post