Hozzávalók egy óriásszendvicshez:
500 g marha hátszín v. bélszín
1 ek mustár
só
bors
Worchester szósz
tabasco
1 fej édeshagyma
4 db csemegeuborka
1 csomag bébispenót
1 csomag ruccola
BBQ ketchup
2 ek étolaj
1 db Paillasse
A marhahúst sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben felhevített olajban körbe sütjük (kérgesítjük)! Ezután 70°C-os sütőben pihentetjük 65°C-os maghőig.
A sütőböl kivéve a húst még 1 órát pihentetjük, majd vékonyra szeleteljük. A hússzeleteket a félig bevágott Paillasse-ba tesszük, az öntetekkel ízlés szerint ízesítjük, majd a felszeletelt édeshagymával, uborkával, bébispenóttal és ruccolával megrakva szendvicsben tálaljuk!
Saracens and England U20 flanker Ben Earl takes you behind the scenes in camp ahead…
Great battle between two of Australia's best young talents at the u20 Nationals at the…
This is too good. 🤣🤣 (via toby.layton/IG) 📌 Follow our Instagram: https://www.instagram.com/houseofhighlights 📌 Follow our…
JPMorgan Chase CEO Jamie Dimon discusses his concerns about the future of the economy, ‘Bidenomics,’…
✅Check out my private, online investment community (Rebel Capitalist Pro) with Chris MacIntosh, Lyn Alden…
Neuberger Berman's Steve Eisman, the money manager made famous by the book 'The Big Short'…