Hozzávalók (4 főre):
6-8 db Pékpont csokis muffin
1 db vaníliás csavart
30 dkg eper
1 l tej
2 cs vaníliapuding-por
2 ek barnacukor
1 ek vaj
Elkészítés:
Kevés hideg tejhez hozzákeverjük a pudingport, miközben a maradék tejhez hozzáadjuk a barnacukrot és felforraljuk. Ha felforrt, levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a csomómentesen elkevert pudingporos tejet.
Az elkészült puding harmadát egy kivajazott formába öntjük, majd rászórunk egy adag összemorzsolt csokoládés muffint és néhány eperszeletet. Ezután újra vaníliapudingot locsolunk a formába, majd újra jöhet egy sor muffinmorzsa, illetve eper. Végül újra meglocsoljuk a pudinggal, és a tetejére Pékpont vaníliás csavart szeleteket teszünk. Az elkészült finomságot ezután 10 percre 180 fokos sütőbe helyezzük.
Ha elkészült, tálalhatjuk a fel nem használt muffinmorzsákon, eperszeletekkel díszítve, de fahéj, vanília illetve csoki fagylalttal is nagyon finom.