Hozzávalók 4 személyre:
2 db PékPont teljes kiőrlésű bagett
200 g lazacfilé
30 g illatosgomba
1 db Kaliforniai paprika
1 szál zöldhagyma
50 g kígyóuborka
100 g tejföl
sütőolaj
szárított rozmaring
kapor
só
bors
Elkészítés:
A lazacot egy tepsibe rakjuk, olajat csorgatunk alá, és begyújtva egy marék szárított rozmaringot teszünk mellé. A halszeletet ezután alufólia alatt, előmelegített sütőben, 15-20 perc alatt megfüstöljük és megpároljuk. A rozmaring felett kicsit lyukasszuk meg az alufóliát, hogy a „máglya” levegőt kapjon.
Az elkészült halból, a gombából és a paprikából tegyünk félre néhány szeletet a díszítéshez, a többit pedig a zöldhagymával és az uborkával együtt vágjuk apró kockákra. A felkockázott hozzávalókat ezután tegyük egy tálba, adjunk hozzá tejfölt, majd, miközben elkeverjük, ízlés szerint sóval, borssal és egy kis felaprított kaporral ízesítsük.
Az elkészült krémet ropogós bagettre kenve tálaljuk. A falatkákat kaporral, gombával, lazaccal és kaliforniai paprikával díszítsük, és fehérbor mellé tálaljuk.
According to a survey by the National Association of Head Teachers, schools in England are…
Dunecrest American School in Dubai was excited to welcome our founding families as we inaugurated…
False hope is worse than no hope. Don't buy the false hope. Listen to this…
BNN Bloomberg's Paige Ellis has more on the turmoil in the American banking sector and…
Economists are tipping that the reserve bank will increase interest rates on Tuesday, putting more…
#fundrisepartner #fundrisetestimonial How to get ahead #investor