Pocoyo: Láthatatlan Pocoyo (S02E29)

Pocoyo: Láthatatlan Pocoyo (S02E29)

Pocoyo egy remek masinát talál, ami eltűnteti a dolgokat. Szeretné megmutatni a nagyszerű gépezetet a barátainak, ám ők túl elfoglaltak. Főhősünknek rosszul esik az elutasítás, de hamar rájön, hogy nagyon jó móka lesz megviccelni őket úgy, hogy eltűnik. Hatalmas galibát okoz a láthatatlan Pocoyo, amiből a barátok mit sem sejtenek. Pato Ellyt hibáztatja, Elly Patot, de mi mindvégig tudjuk, hogy Pocoyo van a háttérben. A rejtélyt Szundimadárka oldja meg, amikor megnyomja a gépen a gombot és Pocoyo ismét láthatóvá válik. Mindannyian láthatatlanul folytatják a közös játékot.

Pocoyo, a gyermekek nagy kedvence, egy mindenre kíváncsi kisfiú. Elválaszthatatlan barátai: Elly, az elefántlány, Pato a kacsafiú, Loula a kiskutya és még sokan mások.

Pocoyo világában a legkisebbek játékos formában ismerkedhetnek meg az őket körülvevő mindennapi dolgokkal, színekkel, számokkal. A sodró lendületű, szórakoztató sorozat nézői olyan alapértékekkel találkoznak, mint a tolerancia, tisztelet, szeretet, hűség és barátság.

Hivatalos Pocoyo csatorna:
https://www.youtube.com/PocoyoMagyar

Iratkozz fel csatornánkra, hogy mindig értesülj az új epizódokról!
https://www.youtube.com/user/keddanimation

Pocoyo nemzetközi weboldal:
http://www.pocoyo.com/en