Pocoyo: Ló! (S02E49)

Pocoyo: Ló! (S02E49)

Pocoyo egy képeskönyvet nézeget, amiben olyat talál, amit még sohasem látott: egy lovat! Egyszerre ragadja magával és zavarja össze a kis főhöst a még sosem látott állat. Nagyon szeretne egy saját lovat. Akárkivel találkozik, másról sem tud beszélni, csak a lovakról. A barátai készítenek egy lovat, de Pocoyo ügyet sem vet rájuk, ezért nagyon csalódottak. Pocoyo teljesen begőzöl, csak a lovakról hajlandó beszélni, ami a többieket is próbára teszi. Pocoyo csak akkor döbben rá tettére, amikor Elly elsírja magát. Nagyon rosszul érzi magát, amikor ráébred, hogy az ő világukban, nincsenek igazi lovak, ám a barátai mégis megpróbáltak a kedvében járni. Azonnal rá is pattan az ajándék lóra és nagyon jól szórakoznak együtt.

Keresd a Pocoyo termékeket a KEDDshop-ban!
https://goo.gl/Szt7LM

Pocoyo, a gyermekek nagy kedvence, egy mindenre kíváncsi kisfiú. Elválaszthatatlan barátai: Elly, az elefántlány, Pato a kacsafiú, Loula a kiskutya és még sokan mások.

Pocoyo világában a legkisebbek játékos formában ismerkedhetnek meg az őket körülvevő mindennapi dolgokkal, színekkel, számokkal. A sodró lendületű, szórakoztató sorozat nézői olyan alapértékekkel találkoznak, mint a tolerancia, tisztelet, szeretet, hűség és barátság.

Hivatalos Pocoyo csatorna:
https://www.youtube.com/PocoyoMagyar

Iratkozz fel csatornánkra, hogy mindig értesülj az új epizódokról!
https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=keddanimation

Nézz szét a KEDDshop kínálatában:
http://www.keddshop.hu

Pocoyo nemzetközi weboldal:
http://www.pocoyo.com/en