Pocoyo: Trükkös cipők (S02E39)

Pocoyo: Trükkös cipők (S02E39)

Pato, Pocoyo és Elly nagyon jól szórakoznak sorverseny közben. Pato azonban túl komolyan veszi a versenyszámokat. Mivel nem tud veszíteni, megsértődik. Mérgében otthagyja barátait, amikor talál egy trükkös cipőt. Amikor felpóbálja látja, hogy a cipők életre kelnek a lábain. A különös cipőkkel a lábán visszavágóra hívja Pocoyót és Elly-t. Természetesen magasan ő nyeri mind a futást, mind pedig a távolugrást. Elly azonban érzi, hogy valami nincs rendben, ezért nem szeretne többet versenyezni. Pato szeretné levenni a cipőjét, de nem tudja, rászorult és irányíthatatlanná vált. Szerencsére Valentina és Szundimadárka megmentik a helyzetet. Csalással nem is olyan jó érzés nyerni!

Keresd a Pocoyo termékeket a KEDDshop-ban!
https://goo.gl/Szt7LM

Pocoyo, a gyermekek nagy kedvence, egy mindenre kíváncsi kisfiú. Elválaszthatatlan barátai: Elly, az elefántlány, Pato a kacsafiú, Loula a kiskutya és még sokan mások.

Pocoyo világában a legkisebbek játékos formában ismerkedhetnek meg az őket körülvevő mindennapi dolgokkal, színekkel, számokkal. A sodró lendületű, szórakoztató sorozat nézői olyan alapértékekkel találkoznak, mint a tolerancia, tisztelet, szeretet, hűség és barátság.

Hivatalos Pocoyo csatorna:
https://www.youtube.com/PocoyoMagyar

Iratkozz fel csatornánkra, hogy mindig értesülj az új epizódokról!
https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=keddanimation

Nézz szét a KEDDshop kínálatában:
http://www.keddshop.hu

Pocoyo nemzetközi weboldal:
http://www.pocoyo.com/en