Rántott patisszon remulád mártással recept | Nosalty

FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas

Imádjuk a csillagtököt, más néven patisszont, főleg persze rántva, mert úgy az igazi! A panírozás általában kissé időigényes, de ennél az alapanyagnál abszolút megéri, mert kicsik-nagyok egyaránt szeretik ezeket a hamis pontypatkókat.

Patisszont ilyenkor, ősz elején még épp tudunk fogyasztani, és érdemes is kihasználni az alkalmat, és minél gyakrabban készíteni, mert utána jön az egyévnyi vágyakozás! Ehetjük magában, hidegen-melegen, körettel vagy mártogatóssal – mi most egy tartalmas, zöldfűszeres remuláddal találtuk. Az elkészítési idő töredéke alatt elfogyott mind, ami csak egyet jelenthet: irány patisszont vásárolni, mert ezt a receptet imádni fogjátok!

Recept: https://www.nosalty.hu/recept/rantott-patisszon-remulad-martassal

Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty