RENDKÍVÜLI TÖRVÉNYSZÉKI ÜGYEK – S02E10

#teljes #dokumentumfilm #magyarul
RENDKÍVÜLI TÖRVÉNYSZÉKI ÜGYEK – S02E10

Második évadjával tér vissza a Rendkívüli törvényszéki ügyek sorozat, mely a kriminalisztika legnehezebb eseteit mutatja be. Az emberi logikát meghaladó tetthelyek és a felfoghatatlan működésű bűnös elmék mellett a nyomozóknak egyre inkább a modern tudományokra kell hagyatkozniuk az igazság keresésénél. Főhőseink között szerepel egy 55 éves férfi, aki látszólag nyomtalanul tűnt el. Az ügyet egy kamionparkoló betonjában talált emberi koponya oldja meg. Megismerhetjük annak a két építőmunkásnak az esetét is, akiket holtan találtak egy motelben, ahol a gyilkosságnak nem akadt tanúja. Az ilyen esetekben a ballisztika, a DNS-vizsgálat és a törvényszéki tudomány többi ága szolgáltathat döntő bizonyítékokat.

Izgalmas törvényszéki nyomozások részesei lehetnek. Egy csendes Mississippi városkában eltűnik a polgárháború egyik megszállottja. Mikor hónapokkal később elásott koponyát találnak egy kamionos parkolóban, sok mindenre fény derül. Lövések dörrennek egy motelben New Jersey-ben. Két építőmunkás az áldozat. Tanúk nincsenek, de a rendőrség hamar talál nyomot, amin elindulhat a gyilkos után.

——————————————————————————————————————-
🤫S.K. HUNGARY🤫

🥇A csatorna azért jött létre, hogy a sorozatgyilkosokról és különböző bűntényekről készült dokumentum és egyéb filmek egy csatornán belül legyenek elérhetőek, így könnyebb a keresés és átláthatóbb az egész.
📺Megpróbálok szinkronizált jó minőségű tartalmat feltölteni. Sajnos a legtöbb ilyen film a TV-ben volt műsoron és ott elég ritka a HD tartalom ☹️
🎞️A csatornából semmi anyagi hasznom nem származik, minden jog a filmek készítőit illeti meg.

🔴Iratkozz fel és nyomd be a kis harangot, így azonnal értesítést kapsz az új videókról. 🔔