Sat. Dec 21st, 2024

Sajtos, zabpelyhes sós répaszelet zöldfűszeres tejfölös mártogatóssal – Vénák Hete receptek

Sajtos, zabpelyhes sós répaszelet zöldfűszeres tejfölös mártogatóssal – Vénák Hete receptek

Milyen az egészséges nasi? Ebben a videóban megmutatjuk neked! Ezt a zöldfűszeres mártogatóst és a sajtos zabpelyhes sós répaszeletet akár viheted kertipartira is, de egy délutáni filmezéshez is megállja a helyét.

Hozzávalók: 15 dkg zabpehely, 17,5 dkg sárgarépa, finomra reszelve, 17,5 dkg sajt, reszelt, 1 felvert tojás, csipetnyi vegyes szárított vagy friss fűszernövény, egy kis vaj, só és bors, tejföl, friss zöldfűszer (petrezselyem, menta, koriander, só-bors, fokhagyma)

Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 180C-ra. Egy tálban összekeverjük a zabpelyhet, a reszelt répát, a sajtot, a tojást és a zöldfűszereket. Sóval, borssal ízesítjük. Egy 20 cm-es négyzet tepsit kibélelünk sütőpapírral és ebbe nyomkodjuk bele a tésztát. Apró vajdarabokkal megszórjuk és kb. 25 perc alatt készre sütjük.
Jó nassolást!

Ne feledd, hogy a #FőzzaVénáidért kihívásunk június 5-ig még fut 🦶, amivel értékes ajándékot nyerhetsz. Írd meg kommentben vagy küldj képet/videót #FőzzaVénáidért hashtaggel Facebook oldalunkon futó játékhoz, amelyben megmutatod milyen egészséges receptet készítettél!

👉További receptekért és egészségtudatos programokért látogass el a weboldalunkra, és kövesd a Vénák Hete eseményeit!
https://visszertabletta.hu/venak-hete
https://www.facebook.com/events/348850577313973

Related Post