Tue. Apr 16th, 2024
Tippek és trükkök a vákuum fóliázó használatához

Hamar kiszárad a kenyér? Nyers húst maximum 2 napig mersz tárolni? A megmaradt ételek sokszor megromlanak? A friss gyümölcs pár nap alatt összeesik? Ha ismerősek a problémák, akkor tarts velem, és ismerkedj meg a vákuum technológia előnyeivel!

A vákuum technológia teljesen megváltoztatja a konyhai előkészítési és étel tárolási szokásokat. Kevesebb a kidobott étel, a megszáradt kenyér, ritkábban kell vásárolni, praktikusabban lehet a hűtőben, fagyasztóban tárolni a termékeket.

További információkat a vákuum készülékekről itt találsz:
http://smarta.blog.hu/2017/01/07/sporoljunk-vakkumozo-keszulekkel-penzt-es-idot

Beszerzési hely:
Caso Design vákuum fóliázó készülék:
http://www.caso-hungary.hu/termekkategoria/kiskeszulekek/vakuumozo-gepek/

VacuBox kenyértartó:
http://vacubox.net/

Related Post