Wed. Apr 17th, 2024
TOP 10 ISKOLAI LIFE HACK, AMIT MUSZÁJ KIPRÓBÁLNOD! 😱 | TIPPEK/TRÜKKÖK, HOGYAN ÉLD TÚL A SULIT! 🤓

Kihagyhatatlan praktikák, szuper okos tippek és trükkök, na meg persze fantasztikus puskázási módszerek a lehetetlennek tűnő dolgozatokra, vizsgákra. Ha már életünk legnagyobb részét az iskolában, pontosabban az oktatási rendszerben töltjük, akkor muszáj, hogy ne csak túlélni, hanem a lehető legjobb módon tudjuk megélni ezeket az éveket, amikhez bizony segítségünkre lesz néhány szuper lifehack. Készen álltok, hogy megnézzünk néhány fantasztikus life hack-et, ami könnyebbé teszi a dolgozatokat, vizsgákat, a tanórákat, vagyis úgy összességében az iskolát és az egyetemet? A mai hasznos és egyben vicces kis videóban ugyanis éppen ezzel foglalkozunk, mivel megnézzük a legjobb sulis lifehackek-et, amiket muszáj kipróbálni! Vannak köztük hasznos praktikák, de még a puskázási módszerekbe is beletekintünk, hogy lássuk hogyan lehet kimaxolni a dolgozatok / vizsgákat. Lássuk hát a legjobb iskolai lifehackeket, puskázási módszereket, és hasznos trükköket, tippeket, amivel máris jobban lehet élvezni a sulit!

Korábbi izgalmas és érdekes Vicc Elek (ViccElek) videók a Vicc Elek Újratöltve csatornán:
A legviccesebb Stop Motion vígjáték: https://youtu.be/FEk5RjfhHs8
Lucky Block nyitogatás kihívás: https://youtu.be/B3VMbkxuEjs
Ti küldtétek / Nézői kalandpályás: https://youtu.be/MNeqvgtWYzc
Találtam egy misztikus ládát: https://youtu.be/_as9ZtDzIqA
99% lehetetlen túlélő teszt: https://youtu.be/w4bKQY_a-Fw
Gyémánt vs láva kísérlet: https://youtu.be/SElVyGP8Alo

Hasonló sulis és life hack-es ViccElek (Vicc Elek) videók:
ÍGY PUSKÁZZ DOLGOZATOKON / VIZSGÁKON! 2. RÉSZ
"
A puskázás terén mindenkinek megvan a saját jól bevált praktikája, legyen az akár a hagyományos kézzel írt apróra összehajtogatott papírdarab, vagy a legmodernebb akár digitális, esetleg okoseszköz. Ami azonban az összes puskában közös az az, hogy el kell őket készíteni, akár ceruzával és tollal rakjuk össze őket, akár számítógépen gépeljük be és nyomtatjuk ki. Az iskolai puskák elkészítése közben tehát akaratlanul is tanulunk valamennyit, ha mást nem is, legalább abból a témából néhány dolgot, amiből írjuk a segítséget nyújtó kiegészítőnket. Ezáltal ha azt vesszük a puskának mindenképpen van némi előnye. De vajon ezen túl is adódik olyan előny, ami miatt érdemes kockáztatni, és puskával érkezni a dolgozatra vagy vizsgára? A mai videóból még ez is kiderül.
"
KESERVESEN, BORZALMASAN ÉS NEVETSÉGESEN ROSSZ LIFE HACK-EK! 😆 | A LEGBÉNÁBB LIFE HACK-EK A NETEN! 🤣
"
Unod már, hogy folyamatosan küzdesz a napi feladatok elvégzésével? Szeretnéd, ha lenne egy könnyebb módja a céljaid elérésének? Itt a megoldás, ugyanis ma csúcsminőségű lifehackeket nézünk meg, amelyek segítenek felgyorsítani és modernizálni mindennapi rutinjainkat, valamint maximalizálni hatékonyságunkat! Szervezéstől és az időgazdálkodástól a főzési és takarítási tippekig mindenféle lifehacket szemügyre veszünk ma! Sőt az okostelefon-alkalmazásoktól az élvonalbeli eszközökig a legújabb és legjobb kiegészítőkkel igyekeznek sokan a leghasznosabb lifehack-eket felfedezni, amelyek közül ma megnézünk párat, aztán kielemezzük, hogy melyik működhet, és melyik teljesen rossz. A kérdés csak az, melyikből lesz több, pozitív, vagy negatív példából?
"
LIFE HACK-EK, AMIK MEGVÁLTOZTATHATJÁK AZ ÉLETED! | EZT EDDIG ROSSZUL CSINÁLTAD... 😆 *PRÓBÁLD KI*
TOP 10 LEGJOBB LIFE HACK, AMIKET ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI! 😱 | VÉGTELEN ENERGIA... 🤓 *PRÓBÁLD KI*
"
Hogyan tedd teljesen vízállóvá az autódat pillanatok alatt? Hogyan tárolják a leglustábbak a csokitortát anélkül, hogy minden csokis és ragacsos lenne? Vagy éppen hogyan tudsz rejtett zárat tenni a titkos ajtóidra? Ma bizony a legjobb és leghasznosabb lifehackeket nézzük meg, amik valóban működnek, és amiket tényleg érdemes kipróbálni!
"
A LEGJOBB ISKOLAI LIFE HACK-EK! | TIPPEK/TRÜKKÖK, HOGYAN ÉLD TÚL A SULIT😆
A LEGJOBB PUSKÁZÁSI MÓDSZEREK ÉS ISKOLAI CSALÁSOK! KÜLÖNLEGES MEGOLDÁSOK
"
Az iskola sokszor nehéz kihívások elé állít. Lehet az általános iskola, középiskola, gimnázium vagy egyetem, a dolgozatok, vizsgák, sőt az érettségi is mind sok tanulást igényelnek. Vannak azonban olyan trükkös és lusta diákok, akik a jó jegy reményében különböző kreatív csalásokhoz, vagy puskázáshoz folyamodnak. Ebből hoztam el nektek ma egy válogatást, ahol bemutatom mennyi fajta módszert találtak fel az emberek az ötös jegy reményében.
"

Ha tetszett a videó, akkor ne felejtsd el jelezni 1 Like-al.
Hogyha pedig nem akarsz lemaradni az újabb videókról, akkor Iratkozz fel! 🙂
#iskolai #sulis #lifehack #legjobb #suli #viccelek #reakció #teszt #lifehacks #puska #csalás #puskázás #mestere #mester #diy
● INSTAGRAM ----► https://www.instagram.com/aviccelek/
● E-MAIL CÍMEM ----► vicceleknek@gmail.com
tagek: vicc elek, viccelek, vicc elek újratöltve, viccelek újratöltve, reakció, reagáltam, reakció videó, vicc elek jelenség, viccelek reakció, vicc elek reakció, viccelek jelenség, iskola, suli, iskolai lifehack, sulis lifehack, puskázási módszerek, puska tippek, puska trükkök, dolgozat, vizsga

Related Post