[TOP 10] TIPP, HOGY MEGNYERHESD A LEGISMERTEBB JÁTÉKOKAT!!! (MINDEN ALKALOMMAL)

IRATKOZZ FEL ||| https://goo.gl/JYlg92
ÍGY NYERD MEG A MONOPOLY-T, A JENGA-T, VAGY A FEJ VAGY ÍRÁST… MINDEN ALKALOMMAL!

Lemerném fogadni, hogy a világon egyetlen egy olyan ember sem létezik, aki nem szeretne megnyerni egy fogadást, vagy egy társasjátékot.
A mai videóban felsorolt 10 híres játék megnyerése általában csak a szerencsén múlik, de csak addig, míg a játékosok egyike nem ismeri azokat a stratégiákat, amik felhasználásával egy előnyre tehetnek szert az ellenfelekkel szembe. A monopolitól kezdve egészen a jengáig, minden játékhoz léteznek stratégiák, szóval ne menj sehova és legyél te az, aki legközelebb ezeket a játékokat megnyeri a mai videóban felsorolt stratégiák alkalmazásával.

[TOP 10] TIPP, HOGY MEGNYERHESD A LEGISMERTEBB JÁTÉKOKAT!!! (MINDEN ALKALOMMAL)

Monopoly
A monopoly az a játék, ahol az első néhány körben rengeteg múlik a szerencsén, míg a játék közepe fele már inkább az alkudozást nevezhetjük fontosabbnak.
Nos annak érdekében, hogy nagymértékben megnöveld az esélyedet a nyerésre van néhány stratégia, amit jobb ha megpróbálsz követni.

A szkander
Talán abban a tudatban élsz, hogy a szkanderozás egyetlen dolgon múlik, ami nem más, mint az, hogy melyik fél rendelkezik nagyobb karokkal és erővel.

A biliárd
A biliárd egy olyan játék, ami rengeteg gyakorlást és odafigyelést kíván annak érdekében, hogy ebben valaki folyamatosan nyerni tudjon.
Ez azt jelenti, hogy ha esetleg egy gyakorlott játékos ellen játszol, akkor nagyon nehéz dolgod lesz.
Ha mégis szeretnéd megnövelni az esélyeidet, akkor létezik néhány fontos taktika, amit jobb ha azonnal elkezdesz követni.

A gazdálkodj okosna
A gazdálkodj okosan a leghíresebb magyar társasjáték, ami a 60as évektől kezdve szint minden háztartás szekrényének a felső polcon megtalálható volt.
A játékmenetnek köszönhetően ez a társasjáték a monopolyval szemben rendkívül unalmasnak mondható ennek ellenére le merném fogadni 10 emberből 9 már játszott ezzel az élete során.

A jenga
A jenga több, mint 37 évvel ezelőtt jelent meg és az alkotó leslie scott 2011 folyamán nyilvánosan elmondta a legfontosabb dolgokat ezzel a játékkal kapcsolatban.
A jenga szintén egy türelem ahol tulajdonképpen nem a győzelemre kell pályázni, hanem arra, hogy másokat olyan helyzetbe hozzunk, hogy egy pillanat alatt leborítsák a tornyot.

fej vagy írás
Mindenki jól tudja, hogy 50 50 az esélye annak, hogy ennél a fogadásnál a pénzérme fej vagy írás legyen.
A stanfordi egyetem professzorai által elvégzett hosszas kutatás kimutatta azt, hogy egy pénzdobásnál 51 százalék annak az esélye, hogy az érme ugyanúgy érkezzen le ahogy az fel lett dobva a levegőbe.

Pacman
Ki ne ismerné a pacman nevű játékot? A játékot, ami a teljes világot meghódította és lázba hozta a videojátékok megjelenésének a kezdeténél.
Ezen az ábrázoláson azt láthatjuk, hogy melyek a legjobb helyek a játékban. A sötétebb színek a legveszélyesebbek, mivel ezek vannak a legmesszebb a kereszteződésektől.
A tábla alja a legnehezebb rész, mivel itt bármikor két szellem között találhatjuk magunkat, ami az azonnali vesztést jelenti.

#legjobb #top10 #legjobbmagyartop10