A hagyományos, békebeli zserbó receptet elég sok vita övezi. Nem csak a háziasszonyok körében kérdéses például az, hogy élesztős vagy sütőporos, a cukrászok se képesek ebben megegyezni. A zsír természetesen elhagyható vagy pótolható mással is, de én a hagyományos sütiknél a békebeli, régi ízekért rajongok. A pontos recept és készítése a leírásban, lentebb. ⬇
📽️ A videóhoz felirat is elérhető, csak kapcsold be fent.
Nézz még több receptet képekkel a weboldalamon itt: http://annuskam.hu/
◽ ◽ ◽ Még több tartalomért ◽ ◽ ◽
Iratkozz fel a csatornámra itt: http://bit.do/e8KD6
Ha megnyomod a 🔔 csengőt, kapsz értesítést az új videóról.
Kövess Facebookon is itt: https://www.facebook.com/wannuskam/
Kövess Instagramon is itt: https://www.instagram.com/wannuskam/
💡 Tipp: Szerintem a sütőporos sokkal omlósabb lesz és 2 hét után is friss marad, így nagy ünnepségek előtt kifejezetten jól jön, hogy előre elkészíthetjük.
▶ RECEPT
https://annuskam.hu/zserbo-recept/
#annuskám #recept #zserbó