Sat. Apr 27th, 2024
🔴 Az Öt Legszebb Mese Piroskáról és a Nagy Gonosz Farkasról 🔴🐺I Nati Mesék I Magyar Tündérmesék

🔴 Az Öt Legszebb Mese Piroskáról és a Nagy Gonosz Farkasról 🔴🐺I Nati Mesék I Magyar Tündérmesék

Piroska És A Nagy Gonosz Farkas Eredeti Történet🔴🐺:
Egyszervolt hol nem volt, élt egyszer egy messzi messzi faluban egy lány, akit Piroskának hívtak. Édesanyja megérte Piroskát, hogy menjen át nagymamájához. A nagymamája az erdő másik felén lakott. Megfázott és nem érezte jól magát. Édesanyja megkérte Piroskát, hogy vigyen át neki egy kosár süteményt, hogy felvidítsa. Útközben a farkas kiszemelte Piroskát és elhatározta, hogy kicselezi, és átszaladt nagymama házához mielőtt Piroska odaért.

Piroska Gomba Falván Történet🔴🐺:
Egyszervolt hol nem volt egy elvarázsolt erdő közepén, volt egy kis falucska, amit gomba falvának hívtak. Kisállatok egy csapata rátalált egy ragyogó holdkőre megbújva egy Óriási Gomba mögött. Amint az állatok megérintették, a holdkő varázslatosan beszélni kezdett.
Az ígérte nekik a holdkő, hogy megvédi Őket, és fényességgel ragyogja be Gomba falvát. Attól a pillanattól kezdve Gombafalvát gyönyörű fényesség vette körül, mintha mindig rengeteg csillag ragyogna az égen.
Ám egy napon a nagy gonosz farkas ellopta gombafalváról a holdkövet, és a lakói segítségül hívták Piroskát, hogy szerezze vissza a követ.

Piroska És A Farkas Fűzfaerdőben Történet🔴🐺:
Piroskát anyukája megkéri, hogy menjen át az erdőn és vigyen nagymamájának egy kosár finom süteményt. Útközben a fák énekelnek Piroskának és figyelmeztetik, hogy a farkas a nyomában van.

Iratkozz Fel a csatornánkra:
https://www.youtube.com/channel/UCU2F18RWkqXmjIrQtfpsQcQ?sub_confirmation=1 />
Mesék Minden Korosztálynak!

Weboldal:
https://familyroberto.com/

Készítették:
Szabó Levente
Dr.Szabó Varsányi Alexandra Natália

Írta, Zenéjét szerezte:
Vince Rundus
Jena Rundus

Related Post