Wed. Nov 29th, 2023
A LEGIJESZTŐBB MEDENCÉK A VILÁGON, AMIKET BE KELLENE TILTANI...

EZ A MEDENCE NEM SZABADNA, HOGY LÉTEZZEN...
Bemutattam már nektek a legextrémebb medencéket, viszont ma újabb olyan hihetetlen vizeket és medencéket hoztam el, amiknek létezniük sem lenne szabad. A legfurcsább és a legelképesztőbb helyekről szól ez a toplista, amely helyezettjeit még megálmodni is egy kihívás lehetett, azonban az, hogy valaki ezt ki is próbálja az igazi extrém kihívás.

Korábbi izgalmas és érdekes Vicc Elek (ViccElek) videók:
Elkapták, mikor az iPhone-t próbálta ellopni: https://youtu.be/Z3kS7LaUFBA
Elképesztő, megmagyarázhatatlan égi jelenségek: https://youtu.be/c-HVOVab6aE
Összezúzta a PS-ét, mert veszített videójátékban: https://youtu.be/mtkJbAUyBwo
Mesefilm hősök a valóságban: https://youtu.be/jyTEiejA9Hs
Háztulajdonosok akik utálják az embereket: https://youtu.be/Ru6rXVlhvZs

További medencés, fürdős, tengerparti és hasonló vizes videók:
EZ A MEDENCE NEM SZABADNA, HOGY LÉTEZZEN...
"
Itt van a jó idő, a nyár és a vakáció, emiatt pedig mindenki nyaralást tervez, mindenki az aquaparkba akar menni, vagy a tengerpartra, és a medencékbe. Éppen ezért ma a legveszélyesebb medencéket hoztam el nektek, amiknem nem szabadna létezniük. Sőt, sokat ezek közül már be is tiltottak.
"
NEM SZABADOTT VOLNA HAGYNOM, HOGY EZT TEGYE...
"Te mit szólnál, ha a barátaid azzal akarnának átverni és megprankelni, hogy egy teljes mértékben üvegből készült hídon, több száz méterrel egy szakadék felett egyszer csak egy óriási kalapáccsal az üveglapra csapnának, amin éppen állsz? Vagy ha ugyancsak április elsejei csínyként az lenne a prank, hogy egy nagy követ dobnak az üvegpadlóra? Ma egy nagyon érdekes témát hoztam el számotokra, ugyanis kínában létezik egy olyan híd, ahol különböző kihívásokat csinálnak az emberek. Az egyik ilyen kihívás egyben egy prank is, miszerint el kell hívnod a barátodat a hegyekbe, ahol ez az üveghíd elreped alatta a séta közben, amire várhatóan nagyon megijed és vicces reakciót fog adni. Vannak, akik ahhoz hasonló kihívás videókat készítettek itt, mint 24 óráig a hegyekben, az üveghídon, és a kihívás videó keretein belül az egészet körbesétálták. Emellett más alkalmakat is bemutatok nektek, amikor bizony fontos, hogy az üveg ütésálló legyen és bírja a strapát. "

LEGŐRÜLTEBB VÍZICSÚSZDÁK, AMIKNEK NEM SZABADNA LÉTEZNIÜK... :
"Némelyik vízicsúszda olyan veszélyes volt, hogy soha többé nem nyithatták újra, néhány esetben pedig valóban nagyon komoly sérülések is keletkeztek akár. A vízi csúszda egyfajta csúszda, amelyet meleg időjárás vagy beltéri szabadidős használatra terveztek a vízi parkokban, vagy strandokon, tengerpartokon kikapcsolódási céllal. Különböző ívek, eltérő esési szögek, egyedi alakzatok, sőt még akár hurok is lehetnek egy egy csúszdában, amitől nagyon extrém végeredményt kaphatunk."

BE KELLETT TILTANIUK! | TOP 6 LEGVESZÉLYESEBB MEDENCE A VILÁGON!
"A medencék lényege leginkább a kikapcsolódás, pihenés és a kellemes, lazító érzés nyújtása. Emellett vannak például olyan hullámmedencék, amiknek a lényege, hogy egy kis izgalmat vigyen az ember életébe. Léteznek azonban olyan medencék is a világon, amik egy csöppet túl izgalmasra sikerültek, sőt olyanok is, amik egy az egyben veszélyesnek és kerülendőnek számítanak. Néhány centire a szakadéktól? Orkán erejű hullám? 40 méterrel a föld alatt? Nos ezek mind benne lesznek a mai videóban valamilyen formában, sőt még rengeteg hihetetlen és elképesztő medencét gyűjtöttem nektek össze a mai toplistában."

#tiltott #medence #toplista #hihetetlen #nyaralás #kihívás #viccelek #medencék #vízicsúszdák #legveszélyesebb #reakció #emberek #betiltott #vicc #elek #kihívások #extrém #úszás
--------------------------------------------------
tagek: Medencék, amiknek nem szabadna létezniük, legveszélyesebb medencék, furcsa medence, top 10 betiltott medence a világon, veszélyes, A LEGDURVÁBB VÍZICSÚSZDÁK MAGYARORSZÁGON!, LEGŐRÜLTEBB VÍZICSÚSZDÁK, A Legdurvább Vizicsúszdák a Világon!, [TOP 10] BETILTOTT VÍZICSÚSZDA ✔ Amin Már SOHA NEM Csúszhatsz Le! [LEGJOBB], [TOP 10] BETILTOTT VÍZICSÚSZDA ✔ Amin Már SOHA NEM Csúszhatsz Le! [LEGJOBB], A világ legextrémebb csúszdái, FÉLELMETES VÍICSÚSZDÁK, A VILÁG LEGVESZÉLYESEBB VÍZICSÚSZDÁI 😱 LE MERNÉL ITT CSÚSZNI?, 5 ISZONYAT VÍZICSÚSZDA ✔ amik valóban léteznek [ TOP 5 ] MAGYAR, 😱 A LEGEXTRÉMEBB VÍZICSÚSZDÁK A VILÁGON! | KI MERNÉD PRÓBÁLNI? 😱 *veszélyes*, Legmélyebb Medence a Világon, nem tudott kijutni a legmélyebb medencéből, BRUTÁLIS VÍZICSÚSZDA BALESETEK ✔ Ami Halállal Is Végződhetett Volna [MAGYAR TOP 10], A LEGDURVÁBB VÍZICSÚSZDÁS BAKIK, [TOP 10] BETILTOTT HULLÁMVASÚT ✔ Amire Már SOHA NEM ÜLHETSZ FEL! [LEGJOBB], vízicsúszda, vízi, csúszda, vizi, csuszda, vizicsuszda, aquapark, nyáron, vakáció, nyaralás, legveszélyesebb, betiltott, lezárt, betiltották, zárva, nyári, program, A világ 10+1 legjobb vízicsúszdája, A legveszélyesebb vízi csúszdák. A világ legmagasabb vízipark, A világ legveszélyesebb csúszdái. Legijesztőbb vízi csúszdák, kihívás, válogatás, legjobb, magyar, top 10, top-10

Related Post